Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n mestaruustaistelu saamassa yllättävän joukkueen mukaan – ”Heitä ei voi enää epäillä”

Calgary Flames juhlii maalia UBS Arenalla New Yorkin Belmontissa.
AOP

NHL:ssä on pelattu runkosarjaa kauden 2021-22 osalta nyt noin 50 ottelua ja asetelmat alkavat selkeytyä pudotuspelien alla. Uusimmaksi nimeksi mestarisuosikiksi on nousemassa kanadalaisjoukkue Calgary Flames, joka on pelannut vahvaa jääkiekkoa läpi kauden.

Darryl Sutterin valmentama Calgary Flames on noussut vaikean viime kauden jälkeen aivan NHL:n kärkijoukkueiden joukkoon tämän kauden otteillaan. Flames on tällä hetkellä NHL:n läntisessä konferenssissa toisena Colorado Avalanchen jälkeen.

Flames nousi myös Vegas Golden Knightsin ohi Tyynenmeren divisioonassa, jolla on kaksi ottelua vähemmän pelattuna.

Flamesin johtavat pelaajat ovat nousseet äärimmäisen kovaan vireeseen, sillä Johnny Gaudreau pelaa nykyisen sopimuksensa viimeistä kautta ja on iskenyt 49 otteluun hurjat 64 tehopistettä. Tehotilasto on huimasti 41 maalia plussalla.

6,75 miljoonaa dollaria vielä tästä kaudesta tienaava 28-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on ansaitsemassa hurjaa palkankorotusta.

Kesällä Flamesin neljännen kierroksen varaus kesältä 2011 on vapaa tekemään sopimuksen minkä tahansa NHL-joukkueen kanssa, mikäli Flames ei tee pelaajalle sopimusta ennen sitä. Lähtökohtaisesti voi arvioida, että Gaudreaun uusi sopimus on lähellä olla jopa 70 miljoonan dollarin arvoinen.

Tärkeimmät tilastot kuvastaa Flamesin vahvuutta

NHL:ssä vain voitot merkitsevät ja sitä päävalmentaja Sutter jaksaa aina muistuttaa, kun pelit ovat päättyneet joukkueen voittoon. Kun katsotaan muita tilastoja, niin keskimäärin Flames tekee ottelussa 3,41 maalia ottelua kohden, joka on sarjassa kahdeksanneksi eniten. Ruotsalaisvahti Jacob Markströmin huippukauden ja äärimmäisen hyvän pelitavan vuoksi Flames päästää keskimäärin vain 2,33 maalia ottelua kohden, mikä on paras lukema koko sarjassa.

Erikoistilanteissa Flamesin ylivoima on 21,8 prosenttista ja alivoima 85,6 prosenttista. Ylivoimalla joukkue on sarjan 11. paras joukkue ja alivoimaprosenterissa kolmanneksi paras. Erikoistilanteissa pidetään hyvänä lukuna NHL:ssä ja jääkiekossa sitä, kun lukemat yhteenlaskettuna ylittävät sadan. Flamesin luku on 107,4. Yli sadan meneviä erikoistilanteita on Flamesin lisäksi NHL:ssä 15 kappaletta. Paras lukema on Toronto Maple Leafsilla ja se on 115,9.

Mikäli Flames pitää vahvaa virettä yllä lopun runkosarjaa ja saa kotiedun kahdelle ensimmäiselle kierrokselle, niin Sutterin vahvan pelitavan omaava joukkue on äärimmäisen vaikeasti voitettavissa. Lähtökohtaisesti NHL:n pudotuspelien toisella kierroksella nähtävä ottelusarja Flamesin ja Golden Knightsin välillä voi olla hurja otatus. Totuus Flamesin kohdalla on kuitenkin se, että heitä ei voi enää epäillä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL