Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Patrik Laine laukoi Toronton selälleen – Pisteputki jo kaksinumeroinen!

Patrik Laine ei sopeutunut Columbukseen odotetulla tavalla
AOP

Columbus Blue Jackets jatkoi vahvaa menoaan NHL:ssä ottamalla kolmannen voiton putkeen ja kuudennen viimeiseen seitsemään peliin. Blue Jackets oli kotiareenallaan tällä kertaa Toronto Maple Leafsia vastaan parempi. Ottelun ratkaisi suomalaishyökkääjä Patrik Laine, kuinkas muutenkaan.

NHL:ssä GM Jarmo Kekäläisen johtama Columbus Blue Jackets on äitynyt melkoiseen liekkiin vuoden 2022 puolella. Blue Jacketsilla on toistaiseksi takanaan 21 ottelua tämän vuoden puolella ja niistä 11 on päättynyt joukkueen voittoon. Pisteitä on kertynyt 22 kappaletta, kun kaikki tappiot ovat tulleet varsinaisella peliajalla.

Keskiviikon vastaisena yönä Blue Jackets eteni jatkoajalle Toronto Maple Leafsia vastaan 3-3 -lukemista, mutta jatkoaikaa pelattiin ainoastaan 20 sekuntia ennen Patrik Laineen illan toista ja samalla ottelun ratkaissutta 4-3 -maalia. Laine pääsi kiekon kanssa b-pisteen kaarelle, josta terävä rannelaukaus painui takayläkulmaan ohi Leafsin maalilla 26 kertaa torjuneen Jack Campbellin.

– Tiesin, että Voracek ei ole laukomassa rystyltä siniviivalta, joten osasin odottaa syöttöä hyökkäysalueella. Hän syötti kiekon minulle, ajoi kohti maalia, jotta sain tilaa vedolleni. Hienoa, että se meni sisään, kommentoi suomalaishyökkääjä voittomaaliaan paikallismedialle pelin päätyttyä.

Laine nosti kahdella maalillaan kauden kokonaismäärän 18 maaliin. 31 peliin on syntynyt 35 tehopistettä. Laine kasvatti samalla pisteputkensa kymmenen ottelun mittaiseksi.

Ottelun varsinaisella peliajalla Laine tasoitti pelin toisessa erässä 1-1’n. Blue Jacketsin muista maaleista vastasivat Adam Boqvist ja Brendan Gaunce. Leafsilta onnistuivat tutut miehet, kun ykkössentteri Auston Matthews vietti kolmen pisteen iltaa 1+2 tehoin. Kahdesta muusta maalista vastasivat vahvaa kautta pelaava Michael Bunting ja kokenut kanadalaissentteri Jason Spezza.

Blue Jacketsin maalilla kokenut kanadalaismaalivahti Jean-Francois Berube pelasi vahvan ottelun. Berube torjui ottelussa 39 kertaa ja antoi syöttöpisteen ylivoimalla syntyneeseen Boqvistin maaliin.

Blue Jackets jatkaa kauttaan vieraissa loppuviikon aikana Florida Panthersin ja Carolina Hurricanesin vieraana ennen viiden ottelun kotipeliputkea. Kolmen ottelun tappioputkeen ajautunut Leafs pelaa seuraavaksi perjantaina kotonaan Minnesota Wildia vastaan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL