Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Leijonat

IL: Rautakanslerikin herkistyi Suomen olympiavoiton edessä

Kalervo Kummola jääkiekkovaikuttaja
AOP

Jääkiekkovaikuttaja Kalervo Kummola on ollut kauan merkittävässä roolissa niin suomalaisen kuin kansainvälisenkin jääkiekon kehityksessä. Suomen olympiakulta Pekingin olympialaisissa meni Kummolalla tunteisiin.

Iltalehti tavoitti jääkiekkovaikuttaja Kalervo Kummolan heti olympiafinaalin jälkeen. Entinen Suomen Jääkiekkoliitto Ry:n puheenjohtaja oli selvästi liikuttunut.

– Uskomaton juttu. Kauan se kesti. Joukkueessa on niin paljon tuttuja pelaajia ja valmentajia. Tämä oli ansaittu voitto, Kummola kommentoi Iltalehdelle vain minuutti loppusummerin jälkeen.

Suomi vei olympiakultaa vakuuttavalla esityksellä. Venäjä kaatui 2-1, eikä Leijonilla ollut hädän päivää missään vaiheessa, vaikka Venäjä johtikin peliä yli 16 minuuttia ensimmäisen ja toisen erän aikana.

– Uskomaton oli tämä finaalipeli. Suomi oli selvästi parempi joukkue, siinä ei ole kahta sanaa. Toki pitkä tuo kolmas erä oli. Kyllä tämä menee vahvasti tunteisiin, Rautakansleri ylisti.

Seuraava merkittävä aikuisten miesten arvoturnaus on toukokuussa järjestettävät MM-kisat, jotka pelataan Suomessa Tampereella ja Helsingisssä. Kummolan mukaan parempaa alkua MM-kisa-aikakaudelle ei olisi voinut toivoa.

– Tämä oli parasta mahdollista markkinointia kotikisoille. Onhan jääkiekon asema on Suomessa vahva, Kummola hehkuttaa.

Lähde: Iltalehti

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Leijonat