Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Leijonat

IIHF:n entinen puheenjohtaja lyttäsi Suomen olympiavoiton

René Fasel jääkiekkovaikuttaja Sveitsi
AOP

Kansainvälisen jääkiekkoliiton entinen puheenjohtaja René Fasel ei liittynyt Suomen ylistäjien joukkoon olympiafinaalin jälkeen. Sveitsiläisen mukaan Suomen voitto tuli ennemminkin tuurin avulla.

Kansainvälisen jääkiekkoliiton IIHF:n entinen puheenjohtaja René Fasel seurasi Suomen voittamaa olympiafinaalia tarkasti. Suomen 2-1-voittolukemat ja vahva esitys eivät kuitenkaan miellyttäneet miestä. Fasel kertoi näkemyksistään venäläisen uutistoimiston TASS:n haastattelussa.

– Näimme, millainen jääkiekon tulevaisuus tulee olemaan, kun puolustus voittaa titteleitä ja mitaleja, sveitsiläinen arvosteli.

– Finaali ei ollut äärimmäisen näyttävä, eikä varmastikaan yhtä mielenkiintoinen kuin Venäjän ja Ruotsin välinen peli välierissä. Puolustaminen ja pieni tuuri toivat suomalaisille olympiakisojen kultaa, täytyy onnitella heitä tästä, sveitsiläinen pyöritteli.

Tunnettuna Venäjän ystävänä Fasel jakoi kehuja joukkueelle.

– Venäläiset saivat silti hyvän turnauksen, hopea on myös olympiamitali.

Fasel uskoo venäläisten mahdollisuusiin toukokuussa Tampereella ja Helsingissä järjestettävissä miesten MM-kisoissa.

– Nyt Venäjän joukkueen on valmistauduttava MM-kisoihin ja yritettävä ottaa siellä vielä yksi askel voittaakseen mestaruuden, Fasel painotti.

Lähde: TASS

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Leijonat