Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Aisha Visram teki naisten NHL-valmennushistoriaa

Los Angles Kings NHL
AOP

Valmentaja Aisha Visram teki NHL-historiaa olemalla ensimmäinen naispuolinen valmentaja NHL-joukkueen penkin takana kuuluttuaan Los Angeles Kingsin valmennusjohtoon torstaina.

Aisha Visram työskenteli Los Angeles Kingsin penkin takana 6-2-voitossa Pittsburgh Penguinsia vastaan torstaina ​​Crypto.com Arenalla. Professional Hockey Athletic Trainers Societyn mukaan Visramin suoritus oli ensimmäinen NHL-historiassa.

Kingsin päävalmentaja Todd McLellan jakoi paljon kiitosta Visramin työstä.

– Se on uskomatonta. Se on hienoa. Tarvitsemme sitä enemmän peliimme. Voin kertoa teille, että Aisha on iso osa organisaatiotamme. Emmekä me puhu näistä ihmisistä. Emme puhu valmentajista tai huoltajista, mutta hän mentoroi päävalmentaja Chris Kingsleyn ja muun henkilökunnan kanssa, ja hyväksyi valtavan roolin siellä ja tekee mahtavaa työtä, joten uskomaton palkinto hänelle.

– Kaikki ovat iso osa sitä, joten ottakaa hänet mukaan, McLellan ylisti.

Visram on Kingsin AHL-farmijoukkue Ontario Reignin päävalmentaja ja sai kutsun Kingsin riveihin torstaina sen jälkeen, kun heidän valmennusjohtoaan joutui korona-protokollaan.

Aiemmin Visram työskenteli ECHL:n Adironadack Thunderissa vuosina 2017-2020, samalla kun hän toimi liigan Trainers Advisory Committeessa. Vuosina 2012-17 hän toimi Division I:n St. Lawrence Universityn miesten ja naisten jääkiekkojoukkueiden valmentajana.

Visram oli mahdollisuudestaan ikionnellinen.

– Kun vartuin, ajatus naisten työskentelemisestä ammattijääkiekon parissa oli vielä hieman hullu, ja olen ollut onnekas, että monet todella pätevät, innokkaat naiset tulivat eteeni tasoittamaan tietä. En ole koskaan kokenut, että se olisi koskaan ollut ongelma täällä ollessani. Mielestäni se tarkoittaa, että peli yrittää olla osallistavampi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL