Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Dallas Stars pisti luottomaalivahtinsa siirtolistalle

Anton Khudobin, Dallas Stars
AOP

Toissa kaudella NHL:n Stanley Cup -finaaleissa esiintynyt Dallas Stars on pistänyt Stanley Cup -finaaleihin joukkueen torjuneen venäläismaalivahti Anton Khudobinin siirtolistalle. Kokeneen venäläisen voi poimia mikä tahansa joukkue ilmaiseksi riveihinsä.

Dallas Starsin maalivahtitilanne alkaa vihdoinkin selvitä ympäri maailmaa, kun viime viikolla Ben Bishop ilmoitti lopettavansa uransa. Maanantaina Stars teki seuraavan siirron, kun joukkue asetti Anton Khudobinin siirtolistalle. Siirtolistalta (eng. waivers) voi mikä tahansa NHL-joukkue poimia pelaajan ilmaiseksi riveihinsä. Mikäli kenellekään pelaaja ja tämän sopimus ei kelpaa, niin pelaaja päätyy AHL:n puolelle.

Khudobinia on yritetty kaupata läpi kauden, sillä kesällä organisaatioon hankittu Braden Holtby ja oma superlupaus Jake Oettinger ovat pelanneet todella korkealla tasolla. Khudobinin kausi on sen sijaan ollut äärimmäisen heikko, sillä seitsemän pelatun ottelun jälkeen torjuntaprosentti on vaatimaton 87,3 ja näistä peleistä ainoastan kolme on päättynyt Starsin voittoon.

Holtby on sen sijaan torjunut 14 ottelua yli 92 torjuntaprosentilla ja Oettinger on saanut vastuuta kuudessa ottelussa torjuen viisi voittoa yli 95’n torjuntaprosentilla.

Kuplapudotuspeleissä loppukesästä 2020 Khudobin oli erinomainen Starsin maalilla. Venäläinen aloitti 24 ottelussa ja torjui 14 voittoa. Torjuntaprosentti oli hyvä 91,7, mutta maalivahdista ei ollut lopulta torjumaan joukkuettaan Stanley Cup -mestaruuteeen, vaan finaaleissa Tampa Bay Lightning nousi liian suureksi esteeksi.

Venäläisellä on sopimusta jäljellä vielä tämä ja ensi kausi. Sopimuksen keskipalkka on 3,75 miljoonaa dollaria ja tämä on suurin este sille, miksi maalivahtia ei todennäköisesti mikään joukkue tule listalta poimimaan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL