Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Jyväskylässä ratkaisu haettiin jatkoajalta – HPK kaatoi KooKoon

JYP yllätti HIFKn
AOP

Liiga-kierroksella pelattiin keskiviikkona neljän ottelun kierros ja ainoastaan Vaasassa nähtiin vierasvoitto, kun Lahden Pelicans haki selvän voiton Sportin vieraista. Jyväskylässä JYP onnistui kaatamaan Jukurit ja HPK nousi kotijäällään tappioasemasta voittoon KooKoosta.

Jyväskylässä JYP katkaisi kymmenen ottelun mittaisen tappioputken kaatamalla Mikkelin Jukurit jatkoajalle venyneessä ottelussa 4-3 -lukemin. Ennen keskiviikon voittoa JYP:n edellinen voitto oli nimenomaan Jukureista Mikkelissä ja tämän jälkeen kymmenestä pelistä Jukka Ahvenniemen valmentama nippu oli kerännyt vain yhden pisteen.

Kotijoukkueen sankariksi nousi lopulta nuori puolustaja Anttoni Honka, joka iski ottelun kaksi viimeistä maalia. Kolmannen erän alussa Honka tasoitti pelin 3-3’n ja jatkoajan ensimmäisellä minuutilla samainen kaveri ratkaisi pelin kotijoukkueen eduksi.

– Anttoni otti vastuuta ja ratkaisi pelin mielestäni ansaittuun suuntaan. Meidän luottamus omaan peliin vahvistui koko pelin ajan, kotijoukkueen päävalmentaja Ahvenjärvi tiivistää JYP:n tiedotteessa.

JYPin edellinen voitto tuli juuri Jukureita vastaan. Hurrikaaniryhmä on voittanut nyt kaikki kauden kolme keskinäistä kohtaamista.

– JYPin pitäisi pelata 60 peliä meitä vastaan, niin he johtaisivat sarjaa, Jukurien päävalmentaja Olli Jokinen tuhahtaa taiston tauottua.

Hämeenlinnassa HPK oli kahdesti tappiolla KooKoota vastaan, mutta nousi lopulta 4-2 -voittoon toisen- ja kolmannen erän maaleilla. 21-vuotias Jere Jokinen iski uransa kaksi ensimmäistä Liiga-maalia. Tällä kaudella puolustaja on edustanut myös FPS:ää ja iskenyt Mestiksessä tehot 9+8 12’sta otteluun.

Vaasassa Pelicans oli ikävä vieras Sportille iskemällä maalin jokaiseen erään ja pitämällä oman maalinsa puhtaana. Joukkue otti kolmannen perättäisen voiton 3-0 -lukemin. Helsingissä HIFK nollasi myös SaiPan kierroksen neljännessä ottelussa, kuten Pelicans Sportin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga