Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Kärpät murskasi Liiga-kierroksella Jypin

Kärpät Jypin vieraana murskavoitossa.
AOP - Vesa Pöppönen

Oulun Kärpät järjesti melkoiset maalijuhlat Jyväskylässä hakkaamalla kaksinumeroiset voittolukemat taululle torstain Liiga-kierroksella. Liigassa pelattiin yhteensä kolme ottelua ja Kärppien lisäksi voitot menivät Turkuun sekä Lahteen.

Oulun Kärpät löi JYP:n Jyväskylässä tylyin 10-1 -lukemin jäänrakoon ja nousi Liigas kärkeen ohi Kouvolan KooKoon.

Kärpät on kerännyt 22 ottelun jälkeen 44 pistettä ja on KooKoota kolme pistettä edellä. Liigassa kolmantena oleva Turun Palloseura nappasi torstain kierroksella 5-2 -kotivoiton Porin Ässistä ja nousi 40 pisteeseen. TPS:llä on takana 20 ottelua, joten rästipelit pelattuaan joukkue on takaisin sarjan kärjessä.

Jyväskylässä nähtiin erittäin mielenkiintoinen ottelu, kun ensimmäinen erä indikoi tasaista vääntöä, mutta toisessa erässä Kärpät takoi viisi maalia taululle ja karkasi 6-1 -johtoon ennen päätöserää. Kolmannessa erässä vieraat tekivät vielä neljä maalia joista kolme viimeistä syntyivät viiden minuutin ylivoiman aikana, kun kotijoukkueen Braden Christoffer lensi väkivaltaisuudesta suihkuun vajaat kymmenen minuuttia ennen loppua.

Kärpiltä Casey Wellman ja Aleksi Mustonen viettivät ottelussa kahden maalin iltaa. Kolmen pisteen miehiä vierailta olivat puolustaja Axel Rindell ja Atte Ohtamaa sekä hyökkääjä Ville Koivunen, joka iski tehot 1+2. Carolina Hurricanesin varaama 18-vuotias laitahyökkääjä on tehnyt 21 peliin huikeat 14 tehopistettä.

Vieraille jobinpostia tuli aivan kolmannen erän lopulla se, kun ykkösmaalivahti Stanislav Galimov loukkaantui JYP:n ainoassa maalintekopaikassa koko erässä. Venäläisen tilalle maalille vaihdettiin 17-vuotias Niklas Kokko, joka sai samalla uransa ensimmäiset minuutit Liigassa tililleen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga