Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

HIFK nousi Liigassa kolmanneksi

HIFK - Kärpät
AOP

Helsingin IFK otti tiistai-illan ainoassa Liiga-kamppailussa voiton Lahden Pelicansista ja nousi Liigassa kolmannelle sijalle. HIFK:lla on 19 ottelua pelattuna, kun sarjakärki Turun Palloseuralla on 17 ottelua. Piste-eroa kärkeen on neljä pistettä.

Helsingin IFK otti komean 5-1 -kotivoiton Lahden Pelicansista ja nousi Liigassa 33 pisteeseen. Pelicans on sarjassa kuudentena 31 pisteen voimin.

HIFK:lta ottelussa tehoili Juha Jääskä, Roni Hirvonen ja Eetu Koivistoinen. Jääskä iski ottelussa kaksi maalia ja vastasi ottelun voittomaaliksi jääneestä toisesta osumasta.

Toronto Maple Leafsin varaama Hirvonen avasi maalihanat avauserässä reilun kahden minuutin pelin jälkeen. Hirvonen vietti kahden tehopisteen iltaa, sillä nuori keskushyökkääjä syötti Olli Palolan tekemän maalin toisessa erässä. Viime kaudella Rauman Lukossa Suomen mestaruutta juhlinut Koivistoinen syötti ottelussa kolme maalia.

Pelicansin ainokaisen iski ylivoimalla toisen erän loppupuolella Teemu Eronen. Helsingistä kotoisin oleva Eronen iski jo kauden kuudennen maalinsa ja on 15 otteluun iskenyt yhteensä 13 tehopistettä.

Ottelussa kotijoukkue oli todella paljon Pelicansia edellä, sillä Michael Garteig torjui HIFK:n maalilla ainoastaan 11 kertaa. Emil Larmi torjui vieraiden maalilla 27 kertaa.

Helsingin IFK:lla pisteputki venyi jo kahdeksan ottelun mittaiseksi. Pisteputken aikana Ville Peltosen valmentama miehistö on voittanut kuusi ottelua ja näistä viisi suoraan varsinaisella peliajalla. Tappiot ovat tulleet KalPalle ja Tampereen Ilvekselle vieraissa jatkoaikojen jälkeen. HIFK jatkaa ensi viikonloppuna pelejään Vaasan Sportia vastaan kotijäällä.

Pelicansilla viime viikot ovat olleet heikompia, sillä viimeiseen seitsemään peliin on kertynyt vain kaksi voittoa ja yhteensä seitsemän pistettä. Pelicans kohtaa torstaina vierassa HPK:n ja perjantaina kotijäällä Tapparan ennen maaottelutaukoa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga