Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Yhdysvaltalaisessa high school -ottelussa nähtiin ikävä välikohtaus

jääkiekko
AOP

Yhdysvaltalaisessa high school -sarjan Armstrong High Schoolin fanit hyökkäsivät törkeällä tavalla vastustajan maalivahdin kimppuun ottelun aikana.

Armstrong High Schoolin ja Mars Hockey Clubin välisessä torstaina käydyssä high school -sarjan ottelussa useat Armstrongin opiskelijat osallistuivat seksuaalisiin huutoihin, jotka oli suunnattu Marsin naismaalivahdille Willow Starkeylle. Starkey alkoi itkeä huutojen vuoksi.

Laulujen seurauksena kaikki Armstrongin opiskelijat on asetettu porttikieltoon jääkiekkopeleihin, kun taas lauluihin väitetysti osallistuneita opiskelijoita voidaan rankaista lisäksi kurinpitotoimilla.

– Mielestäni jokaisen paikalla olleen, jolla on moraalista arvoa, olisi pitänyt lopettaa tämä välittömästi. Minua inhottaa tämä. Siellä oli paljon ihmisiä, jotka olisivat voineet käsitellä tämän toisin, Armstrongin rehtori Kirk Lorigan sanoi haastattelussa.

Marsin päävalmentaja Steve Meyers kertoi, että Starkey on joukkueen ainoa maalivahti.

– Meillä ei ole ketään muuta. Hän pelaa kahdessa eri joukkueessamme. Meillä on ollut paljon tyttöjä tässä liigassa ennen emmekä ole koskaan kuulleet mitään tällaista. Kaiken sen koulutuksen takia, jota meiltä valmentajina vaaditaan turvallisen urheilun ja urheilullisuun eteen, näin ei pitäisi tapahtua. Se, että se epäonnistuu näin pahasti, on todella pettymys.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut sarjat