Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Ruotsi kohtaa Tshekin Karjala turnauksen avausottelussa Ruotsissa

Filip Pyrochta SaiPan paidassa.
AOP - Elmeri Elo

Ruotsi ja Tshekki pelaavat keskiviikko-iltana kello 20.00 alkavassa ottelussa toisiaan vastaan Karjala turnauksen avausottelun. Leijonat aloittaa turnauksen torstaina Venäjää vastaan pelattavassa ottelussa Helsingissä.

Ruotsi ja Tshekki mittelevät kauden 2021-22 ensimmäisen Euro Hockey Tourin ottelun Ruotsissa pelattavassa ottelussa.

Ruotsilla on turnauksessa jalkeilla todella mielenkiintoinen joukkue, kun mukana on KHL:stä tutut huippupelaajat maalivahti Lars Johansson ja puolustaja Emil Djuse, sekä paluun Ruotsin sarjoihin Edmonton Oilersin riveistä tehnyt Joakim Nygård. Joukkueessa on mukana myös ruotsalaisista alkukauden tehokkain puolustaja SHL:stä, eli Helsingin Jokereissa viime kaudella flopannut Jonathan Pudas. Pääosin maalla on kasassa turnauksessa kakkosmiehistö, josta aivan terävin kärki puuttuu niin KHL:n kuin SHL:nkin osalta.

Tshekki sai turnaukseen hyvän miehistön jalkeille Euroopassa pelaavista pelaajista. Suomesta mukaan on tarttunut Jokereiden luottopuolustaja David Sklenicka sekä Liigan puolelta Jiri Smejkal, Lukas Jasek, Dominik Masin, Libor Zabransky, Filip Pyrochta ja Jan Scotka. Joukkueen maalivahdit tulevat kaikki Tshekin pääsarjasta.

Turnauksessa pelataan totutusti kuusi ottelua. Keskiviikkona turnaus alkaa ja jatkuu Suomen ensimmäisellä ottelulla torstaina Venäjää vastaan. Lauantaina ja sunnuntaina pelataan kaksi ottelua, kun lauantaina Tshekki haastaa Helsingissä Suomen ja Ruotsi Venäjän. Turnauksen päätöspäivänä sunnuntaina Suomi kohtaa perinteen mukaan Ruotsin ja Venäjä Tshekin. Kauden toinen EHT-turnaus pelataan joulukuussa Venäjällä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut