Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL-komissaari Gary Bettman piti yksityispuhelun ahdistellun Kyle Beachin kanssa

Bettman kommentoi olympialaisia
AOP

NHL:n komissaari Gary Bettman ja Kyle Beach, Chicago Blackhawksin ahdistelututkinnan keskiössä oleva pelaaja, keskustelivat videoyhteyden välityksellä lauantaina.

Komissaari Gary Bettman ja Kyle Beach puhuivat siitä, miten NHL voisi paremmin suojella pelaajiaan. Puheenaiheen nosti esiin Chicagoa viime aikoina ravistellut skandaali, kun Beach kertoi, että Blackhakwsin videovalmentaja Brad Aldrich oli ahdistellut häntä seksuaalisesti vuonna 2010, kun tuolloin 20-vuotias Beach oli kutsuttu Blackhawksin AHL-farmijoukkueesta NHL-kokoonpanon varamiehistöön pudotuspelien aikaan.

– He keskustelivat siitä, mitä jatkossa voitaisiin tehdä, jotta varmistetaan, ettei tällaista tapahdu enää koskaan, kertoi Blackhawksia vastaan nostetussa oikeusjutussa Beachia edustava asianajaja Susan Loggins Associated Pressille.

Logginsin mukaan komissaari Bettman oli kertonut olevansa ”vilpittömästi pahoillaan” siitä, mitä Beachille oli tapahtunut. Komissaari tarjosi samalla Beachille liigan apua, mukaan lukien psykologisia palveluita.

Beach kertoi keskiviikkona TSN:n SportsCentren haastattelussa ahdistelutapauksesta, kun Blackhawks oli julkaissut tiistaina Jenner & Blockilla teettämänsä tutkinnan tulokset. Samalla seura ilmoitti, että GM Stan Bowman sanoutuu irti. Blackhawksia vuonna 2010 valmentanut Joel Quenneville puolestaan jätti torstaina pestinsä Florida Panthersin päävalmentajana.

NHL antoi Blackhawksille kahden miljoonan dollarin sakot, ja perusteena oli komissaari Bettmanin mukaan ”riittämättömät sisäiset toimenpiteet ja viivästynyt reagointi asian käsittelyssä”.

Beachin mukaan Aldrich ahdisteli häntä seksuaalisesti toukokuussa 2010, ja hän kertoi tapahtuneesta luisteluvalmentaja Paul Vincentille muutaman päivän kuluttua, kun Blackhawks pelasi konferenssifinaaleja San Jose Sharksia vastaan.

Kun Chicago oli varmistanut Stanley Cup -finaalipaikkansa 23. toukokuuta, Blackhawksin henkinen valmentaja Jim Gary kertoi kokouksessa kuudelle seuran johtoportaan jäsenelle, mitä Beach oli sanonut tapahtuneen.

Bowmanin ja Quennevillen irtisanoutumisten jälkeen Kevin Cheveldayoff, joka toimi Blackhawksin apulais-GM:nä 2010, on ainoa edellä mainittuun kokoukseen osallistunut, joka on yhä NHL:n palkkalistoilla. NHL ilmoitti perjantaina, ettei aio rangaista Cheveldayoffia, joka on nykyään Winnipeg Jetsin GM.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL