Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

NHL

Ruotsalaisvahti viikon ykköstähti NHL:ssä

Jacob Markström Calgary Flamesin maalilla.
AOP

Calgary Flamesin hurjaan voittoputkeen torjunut ruotsalaismaalivahti on menneen NHL-viikon ykköstähti. Kakkos- ja kolmostähti tulevat itärannikon joukkueista ja ovat hieman yllättäviä nimiä.

Calgary Flamesin ykkösmaalivahti Jacob Markström on valittu koko NHL-viikon ykköstähdeksi. Flamesin maalilla Markström pelasi viime viikolla kolme voittoon päättynyttä ottelua ja päästi yhden 94’stä vedosta selkänsä taakse. Viikon kaksi nollapeliä ja kolme voittoa nostivat Flamesin yhdeksään voittoon, kahteen tappioon sekä 13 pisteeseen, jolla joukkue pitää ykköspaikkaa hallussaan tyynenmeren divisioonassa.

Nollapelit ruotsalainen torjui Pittsburgh Penguinsia vastaan vieraissa 45 torjunnalla ja Philadelphia Flyersia vastaan kotona 20 torjunnalla. Ainut Markströmille maalin tekemään onnistunut joukkue oli New York Rangers, joka taipui alkuviikosta 5-1 -lukemin Darryl Sutterin valmentamalle miehistölle. Kuudessa ottelussaan Flamesin maalilla Markström on torjunut 95,7 prosentin varmuudella.

Viikon kakkostähti menee Ottawaan, kun Senatorsin laitahyökkääjä Drake Batherson iski kuusi tehopistettä viikon kahdessa ottelussa. Washington Capitalsia vastaan Batherson iski tehot 3+1, kun joukkue taipui 7-5 -lukemin. Samassa ottelussa T.J. Oshie iski Capitalsilta hattutempun ja tämä oli ensimmäinen peli sitten tammikuun 2020, kun kaksi pelaajaa onnistuu hattutempussa samassa ottelussa. Hattutemppu oli Bathersonin uran ensimmäinen, kuten myös neljän pisteen ilta.

Hallitsevan Stanley Cup -mestarin Tampa Bay Lightningin kärkipään kokenut laitahyökkääjä Alex Killorn palkittiin viikon kolmantena tähtenä. Killorn iski kolmeen peliin kuusi tehopistettä, kun hyökkääjä painoi tehot 4+2 taululle. Killornin viikon paras päivä osui kotivoitossa Arizona Coyotesia vastaan, kun hyökkääjä takoi tehot 2+1 ja iski uransa 28. voittomaalin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL