Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Tamperelainen: Ilves ja Tappara järjestävät Uros Liven avausviikonlopun yhdessä

Uros Live Tampere
AOP

Liiga-joukkueet Ilves ja Tappara jättävät vanhan kotiareenansa Hakametsän taakseen ja siirtyvät uuteen Uros Live -areenaan joulukuun alussa. Uuden areenan taival avataan tuplapaikallispeleillä, joita kumpikin isännöi vuorotellen.

Ilveksen ja Tapparan Uros Live -areenalla pelattavien kotiotteluiden lipunmyynti aukeaa ensi maanantaina. Areenan avausviikonloppuna 3. ja 4. joulukuuta pelataan ensin perjantaina Tappara-Ilves-ottelu ja lauantaina Ilves-Tappara-ottelu.

Seurojen nettisivuilla julkaistujen tiedotteiden mukaan ennakkokysyntä on ollut suurta.

- Tappara ja Ilves järjestävät avausviikonlopun ottelut yhteistyössä ja tulemme myös jakamaan historiallisesti otteluiden lipunmyynnin tulot seurojen kesken, Tapparan toimitusjohtaja Mika Aro kertoo tiedotteessa.

- Uros Live -areenan avausviikonloppu on hieno yhteinen ponnistus Tapparan kanssa. Toivomme, että kannattajat lähtevät sankoin joukoin liikkeelle molempina päivinä ja saamme yhdessä kokea upean avausviikonlopun, Ilveksen toimitusjohtaja Risto Jalo kommentoi tiedotteessa.

Lippuja ei voi varata ja lippujen ostomäärä on rajoitettu kymmeneen. Halvimmillaan peleihin pääsee 15 eurolla. Kalleimmista lipuista saa pulittaa 49 euroa. Ilveksen ja Tapparan välisissä paikallisotteluissa liput ovat viisi euroa kalliimpia.

Lähde: Tamperelainen

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga