Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

TPS nollasi HPK:n – Karejeville kauden toinen nollapeli

Andrei Karejev TPS:n maalilla
AOP - Jaakko Stenroos

Turun Palloseura onnistui ottamaan Liigassa kolmannen voiton putkeen, kun joukkue nappasi niukan kotivoiton vaivattomasti Hämeenlinnan Pallokerhosta lauantain Liiga-kierroksella.

TPS näytti kotijäällään ylivertaisen esityksen jälkeen niukkaakin niukemman 1-0 -voiton HPK:sta ja venytti voittoputken kolmeen ja pisteputken kuuteen. TPS vankisti asemaansa Liigan kärjessä, kun Kärpät ja KooKoo hävisivät omat ottelunsa lauantain kierroksella.

Kotijoukkueen voittomaalista vastasi ylivoimalla toisen erän alussa hienolla laukauksella ykkössentteri Juuso Pärssinen, joka pelasi uransa sadannen Liiga-ottelun. Maali oli hyökkääjän kauden kolmas ja Liiga-uran 17. Pärssinen sai kiekon kuin varkain b-pisteen kaarelle, josta Nashville Predatorsin seitsemännen kierroksen NHL-varaus piiskasi kiekon takayläkulmaan ohi vahvasti vieraiden maalilla torjuneen Eetu Laurikaisen, jolle kertyi ottelussa yhteensä 15 torjuntaa.

TPS:n sankari Pärssisen lisäksi oli maalivahti Andrey Kareyev, joka torjui kauden toisen nollapelinsä ja tarvitsi siihen 26 torjuntaa. Kareyev ei joutunut kertaakaan ottelussa suureen paineeseen, mutta selvitti kaikki vähänkin vaarallisemmat paikat mallikkaasti.

HPK on nyt pelannut kolme ottelua putkeen ilman maalia. Joukkueen alku uuden päävalmentaja Jarno Pikkaraisen kanssa oli vahva, mutta sen jälkeen on ollut vaikeampaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga