Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

IL: Seuralegenda Mikko Leinonen tekee paluun Tapparaan

Mikko Leinonen hallituksen jäsen Tappara
AOP

Tapparassa legendan asemaan etenkin toimitusjohtajana noussut Mikko Leinonen palaa eläkkeeltä kirvesrintojen johtotehtäviin.

Mikko Leinonen on lokakuussa valittu Tapparan liigatoimintaa pyörittävän Tamhockey Oy:n hallitukseen. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Heikki Penttilä. Muut hallituksen jäsenet ovat Ronald Grönlund, Sirkka Hagman, Pasi Näkki, Jouni Oja, Antti Peltonen, Ari Penttilä ja Tommy Westerberg.

Leinosen paluuta voi pitää yllättävänä, sillä hän mainitsi vuoden 2019 lopulla, että aikoo tulevaisuudessa nauttia jääkiekkoilusta vain katsojan roolissa.

Iltalehden saamien tietojen mukaan Leinonen on pyydetty ratkomaan Tapparan päävalmentajan Jussi Tapolan sekä tähtipelaajien Kristian Kuuselan ja Jukka Peltolan kireiksi kuvailtuja välejä.

Leinonen toimi Tapparan toimitusjohtajana 1993-1996 ja 1999-2019. Eläköityminen tapahtui ”hyvän sään aikana”, sillä Leinonen pystyi välttämään seuransa operatiivisena johtajana koronapandemian.

Leinosen toimitusjohtajaura päättyi seitsemän vuoden mitaliputkeen. Vuosina 2016 ja 2017 Tappara voitti Suomen mestaruudet. Kanada-maljaa Leinonen nosteli myös vuonna 2003.

Arvostetun pomon aikakauden jälkeen Tappara ei ole mitaleja saavuttanut. Kauden 2019.20 keskeytti korona ja viime vuonna joukkue oli neljäs.

Lähde: Iltalehti

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga