Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Liiga

Mikkelin Jukurit pöllytti Pelicansia Lahdessa

Pelicans - Jukurit, Petrus Palmu
AOP - Tomi Natri

Mikkelin Jukurit onnistui katkaisemaan keskiviikon Liiga-kierroksella seitsemän ottelun mittaisen tappioputken, kun joukkue murskasi Lahden Pelicansin vieraskaukalossa. Keskiviikon viiden ottelun kierroksella nähtiin rutkasti maaleja.

Mikkelin Jukurit otti pitkästä aikaa voiton ja ottikin sen tyylikkäästi, kun hyvään vireeseen päässyt Lahden Pelicans kaatui Isku Areenalla 7-4 -lukemin.

Vieraiden kärkihyökkääjä Petrus Palmu oli hyvässä vireessä, sillä pienikokoinen laituri tykitti hattutempun ja kolmoskentän sentteri Otto Mäkinen saalisti kolme syöttöpistettä. Joukkueen tuore hankinta Oskars Batna onnistui heti ensi esiintymisessään maalinteossa, kun latvialainen iski vieraiden 5-2 -johtomaalin toisessa erässä. Batna toimi kakkoskentän keskushyökkääjänä Patrik Puistolan ja Markus Odenin välissä.

Kotijoukkueelta tshekkihyökkääjä Jiri Smejkal iski kaksi maalia ja Teemu Eronen sekä Iikka Kangasniemi saalistivat kaksi syöttöpistettä. Antti Tyrväinen ja Toni Utunen vastasivat kahdesta muusta maalista pussinokilta.

Oskari Salminen torjui Jukureiden maalilla voiton ottamalla 19 koppia. Kotijoukkueen maalilla Emil Larmi oli työllistetympi, kun maalivahdille kertyi seitsemästä takaiskusta huolimatta 27 torjuntaa.

Liiga-kierroksen tulokset

Ilves vs. HIFK 3-2 rl.
JYP vs. KooKoo 2-3
KalPa vs. Ässät 4-3
Pelicans vs. Jukurit 4-7
SaiPa vs. Lukko 2-5

Liigan torstain kierroksen ottelu

18.30 Tappara vs. HIFK

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Liiga