Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

Jokereiden vieraskiertue jatkuu Jekaterinburgissa

Jokerit ja Avtomobilist Uralets Arenalla.
AOP

Helsingin Jokerit kohtaa keskiviikkona KHL-kierroksen huippuottelussa Avtomobilist Jekaterinburgin vieraskentällä. Jokereiden 11 ottelun mittainen voittoputki katkesi maanantain ottelussa Traktor Tsheljabinskia vastaan.

KHL:ssä pelataan keskiviikkona viiden ottelun kierros. KHL:llä on tarjota keskiviikoksi kaksi ehdotonta huippukamppailua, kun ensin kello 17.00 alkavassa ottelussa Helsingin Jokerit haastaa Avtomobilist Jekaterinburgin vieraissa ja 19.00 alkaa Moskovan paikallinen, kun Dynamo saa vastaansa TsSKA:n.

Avtomobilist on aloittanut kauden ailahdellen, sillä joukkue on viidennellä tilalla KHL:n itäisessä konferenssissa. 14 otteluun joukkue on onnistunut keräämään 15 pistettä. Bill Petersin valmentama Avtomobilist voitti ensimmäisestä kuudesta ottelusta neljä, mutta viimeisestä kahdeksasta ottelusta joukkue on kerännyt vain kaksi voittoa. Molemmat voitot ovat kotijäältä ja tähän otteluun joukkue tulee voitto taskussaan, kun Avangard Omsk kaatui maanantain kotiottelussa 5-2 -lukemin.

Jokereiden voittoputki tuli päätökseen maanantaina, kun Lauri Marjamäen valmentama miehistö taipui voittolaukauskilpailun jälkeen Traktor Tsheljabinskille vieraissa 3-2 -lukemin. Narripakka oli ottelussa hallitsevampi osapuoli ja nousikin kahden maalin takaa tasoihin, mutta voittomaali jäi tekemättä.

Ottelu on joukkueiden kahdeksas keskinäinen kohtaaminen Jekaterinburgissa ja voitot ennen tätä iltaa ovat 4-3 Jokereille. Viime kaudella joukkueet pelasivat molemmat keskinäiset ottelut Jekaterinburgissa ja näistä molemmat voittivat omat merkityt kotipelinsä.

KHL:n keskiviikon kierroksen ottelut

12.30 Admiral Vladivostok vs. Vitjaz Podolsk
15.30 Sibir Novosibirsk vs. Dinamo Riika
16.30 Barys Nur-Sultan vs. Avangard Omsk
17.00 Avtomomobilist Jekaterinburg vs. Helsingin Jokerit
19.00 Dynamo Moskova vs. TsSKA Moskova

LUE MYÖS

Avtomobilistin kausiennakko

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL