Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

KHL:ssä nollapelien ilta – Metsola ja Olkinuora vireessä

Juho Olkinuora Metallurgin maalilla.
AOP

Tiistain KHL-kierroksella pelattiin yhteensä neljä ottelua ja kolmessa ottelussa nähtiin nollapeli. Ainoastaan Ak Bars Kazanin ja Dinamo Minskin välisessä ottelussa molemmat joukkueet onnistuivat maalinteossa.

Neljän ottelun kierroksella nähtiin mykistävät kolme nollapeliä ja kahdesta nollapelistä vastasivat KHL:n alkukauden kaksi parasta maalivahtia, kun Juha Metsola nollasi Salavat Julajev Ufan paidassa vieraissa HK Sotshin sekä Juho Olkinuora venyi jokaisen laukauksen tielle Metallurg Magnitogorskin hakiessa pisteet Spartak Moskovan vieraista.

SKA Pietari kaatoi omassa ottelussaan divisioonavastustaja Lokomotiv Jaroslavlin Marat Khusnutdinovin maalilla 1-0 -lukemin ja ruotsalaismaalivahti Lars Johansson torjui jo kauden neljännen nollapelinsä, joista tämä oli toinen putkeen.

Metsola otti olympiakaupungissa 14 torjuntaa joukkueensa maalilla ja Olkinuora venyi Moskovassa kiekon tielle 29 kertaa. Metallurg johtaa KHL:n itäistä konferenssia 26 pisteellä ja joukkue on hävinnyt ainoastaan yhden ottelun tällä kaudella pelaamastaan 14 ottelusta.Salavat on neljän pisteen päässä toisena tasapisteissä Traktor Tsheljabinskin kanssa.

SKA nousi voitollaan 21 pisteeseen ja on KHL:n läntisen konferenssin kolmantena kaksi pistettä konferenssia johtavaa Helsingin Jokereita perässä. Dinamo Minsk nousi läntisessä konferenssissa jo viidenneksi, kun joukkue haki voiton Ak Bars Kazanin vieraista.

KHL-kierroksen tulokset

Ak Bars Kazan vs. Dinamo Minsk 3-4 ja.
SKA Pietari vs. Lokomotiv Jaroslavl 1-0
HK Sotshi vs. Salavat Julajev Ufa 0-3
Spartak Moskova vs. Metallurg Magnitogorsk 0-4

KHL:n keskiviikon kierroksen ottelut

12.30 Admiral Vladivostok vs. Vitjaz Podolsk
15.30 Sibir Novosibirsk vs. Dinamo Riika
16.30 Barys Nur-Sultan vs. Avangard Omsk
17.00 Avtomomobilist Jekaterinburg vs. Helsingin Jokerit
19.30 Dynamo Moskova vs. TsSKA Moskova

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL