Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Detroit Red Wingsin tähtihyökkääjä leikkaukseen

Jakub Vrana Detroit paidassa.
AOP

Detroit Red Wings sai jobinpostia kauden alla, kun joukkueen tshekkihyökkääjä Jakub Vrana joutuu kauden alla leikkaukseen, mikä pitää pelaajan poissa kokoonpanosta kuukausia.

Detroit Red Wingsiin isoon rooliin hankittu tshekkihyökkääjä Jakub Vrana joutuu olkapääleikkaukseen ja joutuu näin sivuun peleistä ainakin neljäksi kuukaudeksi. Vrana saapui kesken viime kauden joukkueen riveihin Washington Capitalsista, kun Capitals hankki vahvistusta hyökkäykseensä Anthony Manthan muodossa.

Vrana on urallaan pelannut viiden kauden ajan NHL:ssä, kun hyökkääjä teki NHL-debyytin kaudella 2016-17 pelaamalla hänet varaamansa Capitalsin riveissä 21 ottelua. Yhteensä NHL-otteluita on kertynyt laiturille 295 kappaletta ja 300 ottelun rajapyykin metsästys siirtyy ensi vuoden puolelle.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL