Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

New York Islandersin päävalmentaja Barry Trotz ylisti Aatu Rätyä NHL-harjoitusleirillä

Barry Trotzilla riittää mietittävää, vaikka voikin olla huojentunut Pageaun kunnosta.
AOP

Aatu Räty osallistuu tällä hetkellä NHL-joukkue New York Islandersin harjoitusleirille ja on jättänyt itsestään hyvän ensivaikutelman. Päävalmentaja Barry Trotz kehui Rätyä haastattelussa harjoitusleirin yhteydessä.

New York Islanders varasi Aatu Rädyn NHL:n vuoden 2021 varaustilaisuudessa toisella kierroksella numerolla 52. Räty pelaa vielä kuluvan kauden Liigassa Kärppien paidassa, mutta tuli nyt Islandersin harjoitusleirille näyttämään taitojaan. Päävalmentaja Barry Trotz jakoi runsaasti kehuja nuorelle suomalaiselle haastattelussa.

– Olen ollut erittäin vaikuttunut pelaajasta tähän asti. Hän on melko kypsä. Hänellä on paljon peliä, korkea jääkiekko-älykkyysosamäärä, hän muistuttaa minua Zach Parise -tyyppisestä pelaajasta. Hänellä on todella hyvä moottori, aina maalin ympärillä, erittäin älykäs, voittaa kiekkotaistelunsa, on todella hyvät kädet.

– Mikä loistava valinta kykyjenetsijöiltämme. Henkilökohtaisesti on tiettyjä nuoria, joista olet todella innoissasi, kun he ilmestyvät leirille. Usein saamme nuoren leirille, olemme innoissamme, mutta huomaamme, että ”Hänellä on tämä reikä ja tämä reikä. Meidän on työskenneltävä tämän asian parissa.” Mutta hänen pelissään ei todellakaan ole niin paljon reikiä.

Räty pelasi Islandersin kahdessa ensimmäisessä harjoitusottelussa New York Rangersia ja Philadelphia Flyersiä vastaan ​​ja auttoi joukkueen voittoon kummassakin ottelussa. Räty esitteli vahvuutensa maalinedustalla, johdonmukaisuuden aloitusympyrässä ja nopean ymmärryksen Islandersin yksityiskohtaisesta pelitavasta.

Ensimmäisessä ottelussaan Rangersia vastaan ​​26. syyskuuta hän luisteli Kieffer Bellowsin ja Leo Komarovin rinnalla, sai yhteensä 16:08 minuuttia jääaikaa, mukaan lukien 2:07 minuuttia voimapelissä ja blokkasi kaksi laukausta, kun Islanders otti 4-0-voiton Madison Square Gardenissa.

Koko harjoitusleirin aikana Trotz on kokeillut Rädyn sijoittamista muiden NHL-kokemusta omistavien pelaajien rinnalle ja hän on ottanut tehtävän vastaan. Flyersiä vastaan ​​28. syyskuuta Räty pelasi Anthony Beauvillierin ja Kyle Palmierin rinnalla ja teki edelleen vaikutuksen ympärillään oleviin.

– Yksi niistä asioista, kun olet kilpailukykyinen kaveri, on se, että kun on kiekkotaistelu, peli voitetaan siellä. Voitko voittaa lisää kiekko-taisteluja? Voitko saada kiekon pois, kun olet pakotettu? Voitko pelata, kun olet pakotettu? Se on yksi asia, jossa hän näyttää menestyvän.

– Se on Pohjois-Amerikan NHL-versio. On helppo olla todella hyvä kiireessä, ajan ja tilan kanssa, mutta on vaikea olla hyvä pelaaja ahtaissa tiloissa, Trotz painotti.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL