Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

NHL

Athletic: Tampa Bay Lightningin mestari GM:lle pitkä jatkosopimus

Tampa Bay Lightning juhlii mestaruutta.
AOP

Tampa Bay Lightning on eri lähteiden mukaan tehnyt jatkosopimuksen GM Julien BriseBoisin kanssa. BriseBois on johdattanut Lightningin kahteen perättäiseen Stanley Cup -mestaruuteen.

The Athletic sivuston toimittaja Joe Smithin ja Pierre LeBrunin mukaan Tampa Bay Lightning on tehnyt viiden vuoden mittaisen jatkosopimuksen GM Julien BriseBoisin kanssa. BriseBoisilla on alkamassa nykyisen sopimuksen viimeinen vuosi eikä seuran omistaja Jeff Vinik halua päästää kanadalaista minnekään.

BriseBoisin sopimus on viiden vuoden mittainen ja arvoltaan 3,5 miljoonaa dollaria kaudesta.

44-vuotias kanadalaisjohtaja on siitä mielenkiintoinen tapaus GM-ympyröissä, että hänellä ei itsellään ole merkittävää pelaajauraa takanaan jääkiekon parista. BriseBois liittyi kaudeksi 2003-04 Montreal Canadiensin palveluksiin toimien jääkiekko-osaston johtajana.

Sittemmin hänestä tuli AHL-seura Hamilton Bulldogsin GM ja kaudeksi 2010-11 BriseBois siirtyi Lightningin organisaatioon, kun Steve Yzerman otti organisaatiossa ohjat.

Lightningissa BriseBois toimi Yzermanin apu-GM:nä ja AHL-seura Norfolk Admiralsin sekä sittemmin Syracuse Crunchin GM:nä. Kaudesta 2018-19 eteenpäin BriseBois on toiminut Lightningin GM:nä, kun Yzerman jätti tehtävänsä ja siirtyi sittemmin Detroit Red Wingsin urheilujohtajaksi.

Kolmen täyden aikana, kun BriseBois on toiminut GM:nä on Lightning voittanut kaksi Stanley Cupia ja ollut lähellä murskata Red Wingsin tekemän voittoennätyksen NHL:n runkosarjasta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL