Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

Helsingin Jokerit hakee kymmenettä voittoa – vastassa kivikova Ak Bars Kazan

Jokerit Kazanissa.
Mikko Taipale - Jokerit

Helsingin Jokerit kohtaa kauden 12. KHL-ottelussaan Ak Bars Kazanin Hartwall Arenassa kello 18.30 käytävässä keskiviikko-illan ottelussa. Yhteensä KHL-kierroksella pelataan yhdeksän ottelua eli lähes kaikki joukkueet ovat tulessa.

Helsingin Jokerit palaa pienen tauon jälkeen kaukaloon ja saa kotiareenalla vastaansa kovan joukkueen idästä, kun Dmitri Kvartalnovin valmentama Ak Bars Kazan saapuu Helsinkiin. Ak Bars on toinen niistä joukkueista, joka on tällä kaudella Jokerit pystynyt kaatamaan, sillä joukkueiden välinen kauden avausottelu meni Kazanissa Ak Barsin nimiin 3-0 -lukemin.

Jokerit hävisi kauden toisen ottelun myös putkeen, mutta tämän jälkeen narripakka on äitynyt yhdeksän ottelun mittaiseen voittoputkeen. Ak Bars hävisi Jokereita vastaan tulleen voiton jälkeen seuraavasta viidestä pelistä neljä, mutta on nyt viiden ottelun voittoputkessa.

Ak Bars ei ole tällä kaudella paljoa pelillisiä hienouksia esittänyt. Joukkue on pelannut jopa yllättävänkin nihkeitä otteluita, mutta viiden ottelun voittoputkessa peräpää on pitänyt, sillä joukkue on päästänyt yhteensä kuusi maalia viidessä pelissä.

Jokereilla alkukauden pelit olivat puolustuksellisesti heikkoja, mutta joukkue on tiivistänyt pakkaansa melkoisesti syyskuun edetessä ja viimeiseen neljään peliin Jokerit on päästänyt ainoastaan seitsemän maalia.

Keskiviikon kamppailuun Jokerit saa takaisin laitahyökkääjät Nicklas Jensenin ja Markus Hännikäisen. Kalle Kossila, Henrik Haapala ja Alex Grant ovat edelleen vammojen takia sivussa.

Jokereiden kokoonpano

13 Julius Junttila – 21 Brian O’Neill (C) – 71 Nicklas Jensen
19 Veli-Matti Savinainen – 37 John Norman – 81 Iiro Pakarinen (A)
33 Markus Hännikäinen – 10 Jordan Schroeder – 77 Teemu Turunen
6 Jesse Joensuu – 42 Hannes Björninen – 48 Henri Ikonen

40 Petteri Lindbohm (A) – 52 Philip Holm
28 Otto Leskinen – 90 David Sklenicka
4 Tommi Kivistö – 3 Niklas Friman

39 Anders Lindbäck (30 Janne Juvonen)

KHL:n keskiviikon kierroksen ottelut

17.00 Metallurg Magnitogorsk vs. Barys Nur-Sultan
17.00 Salavat Julajev Ufa vs. Avtomobilist Jekaterinburg
18.30 Jokerit vs. Ak Bars Kazan
19.10 Dinamo Minsk vs. Neftekhimik Niznekamsk
19.30 Avangard Omsk vs. HK Sotshi
19.30 Dinamo Riika vs. Severstal Tsherepovets
19.30 Vitjaz Podolsk vs. Lokomotiv Jaroslavl
19.30 SKA Pietari vs. Traktor Tsheljabinsk
19.30 TsSKA Moskova vs. Sibir Novosibirsk

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL