Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

KHL:n viikon tähdet valittu – tällä kertaa mukana ei ollut suomalaisia

Anton Burdasov juhlii maalia SKA pelaajan kanssa.
AOP

KHL:ssä mennyt viikko piti sisällään useita otteluita. Näistä otteluista on valittu jälleen kerran paras maalivahti, puolustaja, hyökkääjä ja tulokas.

Viikon paras maalivahti oli Ak Bars Kazanin Timur Bilyalov, joka torjui kaksi voittoa kolmesta pelatusta ottelusta torjuntaprosentin ollessa reilut 95. Bilyalov palkittiin KHL-viikon parhaana maalivahtina neljättä kertaa hänen urallaan.

Paras puolustaja oli Metallurg Magnitogorskin kovaotteinen Mikhail Pashnin. Metallurg voitti kaikki viikon ottelut. Pashnin keräsi viikolla neljä syöttöpistettä ja oli tehotilastossa lukemassa +5.

Paras hyökkääjä oli SKA Pietarin Anton Burdasov. Burdasov palkittiin tittelillä neljättä kertaa urallaan. SKA voitti viime viikolla kaksi kolmesta matsista, mutta Burdasov iski näissä neljä maalia ja yhteensä kuusi tehopistettä.

Viikon tulokas oli Dinamo Minskin nuori maalivahti Aleksey Kolosov. Kolosov torjui viikolla yhden voiton kolmesta pelistä, mutta nuorukaisen torjuntaprosentti oli reilut 91. Kolosov torjui uransa toisen nollapelin, kun Craig Woodcroftin valmentama joukkue kaatoi Traktor Tsheljabinskin vieraissa 5-0 -lukemin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL