Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

Dynamon tähtipuolustaja siirtyy Sibiriin

Michal Cajkovsky Dynamon paidassa.
AOP

KHL:ssä on tapahtunut mielenkiintoinen siirto, kun Dynamo Moskovaa kolmen edellisen kauden ajan edustanut slovakialaispuolustaja siirtyy Sibir Novosibirskiin

Dynamo Moskovaan kesken kauden 2018-19 siirtynyt slovakialaispuolustaja Michal Cajkovsky siirtyy Sibir Novosibirskin riveihin. Cajkovsky palasi KHL:n AHL-joukkue Charlotte Checkersin riveistä, jossa puolustaja pelasi kaudella 2018-19 yhteensä 23 peliä a iski neljä tehopistettä.

Kahden täyden ja kahden vajaan kauden aikana 29-vuotias puolustaja pelasi Dynamon paidassa 130 ottelua ja teki näissä 59 tehopistettä. Viime kaudella 28 otteluun 192 senttinen puolustaja teki 12 maalia ja yhteensä 26 tehopistettä. KHL:ssä Dynamon lisäksi puolustaja on edustanut Avtomobilist Jekaterinburgia.

Cajkovsky on Bratislavasta kotoisin oleva puolustaja, joka siirtyi jo nuorena Pohjois-Amerikkaan OHL:n pelaamaan Ottawa 67’sin ja Kingston Frontenacsin riveihin. Ennen paluuta Eurooppaan puolustaja pelasi myös AHL:ssä ja ECHL:ssä reilut sata ottelua.

Cajkovsky on kaivattu lisä Sibirin puolustukseen, joka on joutunut tulemaan toimeen ilman Jyrki Jokipakkaa läpi alkukauden. Sibir on voittanut ainoastaan kaksi ottelua yhdeksästä, joten vahvistus tulee enemmän kuin tarpeeseen. Sibirin voitot ovat tulleet Harri Säterin nollapeleillä Kunlun Red Starista ja Torpedo Nizny Novgorodista.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL