Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

TPS-puolustaja Johan Ivarsson joutuu pieneen sydänoperaatioon

Johan Ivarsson jatkaa Turussa.
AOP

Liiga-joukkue TPS:ssä jo toista kauttaan pelaava ruotsalaipuolustaja Johan Ivarsson joutuu sydänoperaatioon terveysongelmiensa vuoksi.

Alkukauden Liiga-otteluista puuttuneen, Turun Palloseuran 26-vuotiaan ruotsalaispuolustaja Johan Ivarssonin tilanteeseen on saatu lisäselvyyttä. Ivarsson on kärsinyt syksyn aikana sydämen rytmihäiriöistä, joiden myötä hänelle suoritetaan lokakuun 5. päivä toimenpide asian korjaamiseksi.

Toimenpiteen jälkeen Ivarssonia odotetaan joukkueen kokoonpanoon lyhyellä aikavälillä.

– Tämän tyyppisissä toimenpiteissä paluu normaaliin urheilijan arkeen tapahtuu verrattain nopeasti. Lääketieteellisessä viitekehyksessä puhutaan noin sanotusta viattomasta rytmihäiriöstä, joka ammattilaisurheilijan kohdalla on kuitenkin syytä laittaa kuntoon, taustoittaa HC TPS Turku Oy:n ja Suomen Terveystalo Oy:n lääkäri Niklas Lindblad.

– Olen iloinen, että asiaan on löydetty ratkaisu, jonka myötä pääsen jälleen täysin normaaliin jääkiekkoilijan arkeen mukaan, viestittää puolestaan Ivarsson.

Ivarsson ei ole päässyt terveysongelmiensa vuoksi pelaamaan tällä kaudella vielä lainkaan Liiga-pelejä. Viime kaudella ruotsalainen oli TPS:n kantavia voimia ja iski runkosarjassa 51 ottelussa 13 pistettä. 13 pudotuspeliä sujuivat pisteittä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga