Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Kristian Kuusela onnistui juhlaottelussaan – Tappara höykytti JYP’ä Hakametsässä

Kristian Kuusela 1000 ottelua
AOP - Elmeri Elo

Tampereen Tappara otti Kristian Kuuselan 1001. liiga-ottelussa komean kotivoiton JYP:stä. Juhlakalu onnistui itsekin maalinteossa.

Tappara otti Liiga-kauden kolmannen voittonsa, kun joukkue onnistui murjomaan JYP’n jäänrakoon 6-3 -lukemin Hakametsässä. Ottelun suurin sankari ja tähti oli Tapparan pitkäaikainen luottohyökkääjä Kristian Kuusela, jolle tuli mittariin tuhat Liigassa pelattua ottelua. Kuusela iski ottelussa kaksi maalia.

Tapparan neljästä muusta maalista vastasi Waltteri Merelä, Samuel Salonen, Brady Austin ja Otto Rauhala. Tapparan maalilla 20 kertaa torjuneen Christian Heljangon onnistuivat vierailta ohittamaan Ville Ottavainen, Andrew O’Brien ja Joakim Kemell. JYP’n maalilla Markus Ruusu torjui 24 laukausta.

Kotijoukkue aloitti ottelun vahvasti iskemällä avauserässä Merelän, Kuuselan ja Salosen toimesta kolme maalia tauluun. Ensimmäiselle erätauolle lähdettiin kuitenkin 3-1 -tilanteesta. Toisessa erässä vieraiden O’Brien toi JYP’n maalin päähän, mutta heti kolmannen erän alussa Austin vei Tapparan 4-2 -johtoon.

Kemell kavensi pelin 4-3’n kauden neljännellä maalillaan ajassa 50.31, mutta Rauhala vei alivoimamaalilla Tapparan jälleen kahden maalin johtoon vain kolme minuuttia myöhemmin. Juhlakalu Kuusela sinetöi loppulukemat tyhjiin reilut kaksi minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua.

Liigan lauantain tulokset

KalPa vs. Ilves 5-0
Kärpät vs. KooKoo 2-1
SaiPa vs. Pelicans 2-3
Tappara vs. JYP 6-3
TPS vs. Jukurit 2-1
Ässät vs. Lukko 0-6
HPK vs. HIFK 1-4

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga