Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Tampereella pelataan Liiga-kierroksen herkkupala

Mika Pyörälä Kärppien paidassa.
AOP - Elmeri Elo

Keskiviikon Liiga-kierros pitää sisällään viisi ottelua. Mielenkiintoinen ottelu nähdään etenkin historian valossa Tampereella, kun Tappara isännöi Oulun Kärppiä.

Kauden kolmesta ensimmäisestä pelistä ainoastaan yhden voittanut Tampereen Tappara hakee kauden toista voittoaan keskiviikkona kotijäältä, kun vastaan tulee Oulun Kärpät.

Tappara on kohdannut alkukaudella vieraissa HPK:n ja Sportin sekä kotonaan Ilveksen. Voitto on tarttunut haaviin ainoastaan kauden avausottelusta ja tämän jälkeen on tullut kaksi niukkaa 3-2 -tappiota.

Kärpät on onnistunut keräämään pisteitä jokaisesta ottelusta toistaiseksi tällä kaudella. Kärpillä on kaksi isomaalista voittoa Ässistä ja JYP:stä, mutta niukat jatkoaikatappiot Lukolle ja HPK:lle. Kärppien tehomiehenä on häärinyt kokenut Mika Pyörälä, jolla on neljän pelatun ottelun jälkeen kuusi tehtyä maalia tilillä. Puolustaja Atte Ohtamaa on värkännyt tehot 2+4.

Liigaa avauskierroksien jälkeen johtava TPS saa kotipeliinsä vastaansa SaiPan. TPS teki kauden avausotteluunsa viisi maalia Lukkoa vastaan, mutta tämän jälkeen joukkue on onnistunut vain kuusi kertaa maalinteossa neljässä ottelussa. Edelliseen kahteen TPS:n peliin on tullut yhteensä kaksi maalia.

SaiPalla on myös ollut vähämaalisia kamppailuja, kun joukkue on ottanut voitot KooKoosta 1-0 -lukemin ja HPK:sta 2-1 -lukemin jatkoajan jälkeen. KooKoolle SaiPa taipui vieraissa Liigan avausviikonloppuna selvin 3-1 -lukemin.

Liigan keskiviikon kierroksen ottelut alkaen kello 18.30

Mikkelin Jukurit vs. Porin Ässät
Kouvolan KooKoo vs. Kuopion KalPa
Vaasan Sport vs. Rauman Lukko
Tampereen Tappara vs. Oulun Kärpät
Turun Palloseura vs. Lappeenrannan SaiPa

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga