Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Leijonat

Pekingin talviolympialaisten otteluohjelmat julkaistiin

National Indoor Stadium Peking Kiina
AOP

Vuoden 2022 talviolympialaisten jääkiekoturnausten peliaikataulut on julkistettu torstaina.

Pekingin vuoden 2022 talviolympialaisissa pelataan 58 peliä 18 päivän aikana, jolloin Kiinan pääkaupungista tulee ensimmäinen kaupunki, joka on järjestänyt sekä kesä- että talviolympialaiset. Jääkiekkoa pelataan kahdella suurella areenalla, jotka ovat vuoden 2008 olympialaisten perintö.

Naisten turnaus aloittaa

Olympiajääkiekkoturnaus alkaa päivää ennen avajaistilaisuutta naisten olympiaturnauksella, joka järjestetään 3.-17. helmikuuta 2022. Turnaus pelataan ensimmäistä kertaa kymmenen joukkueen kanssa. Naisten MM-kisojen tapaan heidät jaetaan kahteen viiden joukkueen porrastettuun ryhmään.

Viisi parasta joukkuetta, jotka ovat Yhdysvallat, Kanada, Suomi, Venäjä ja Sveitsi, pelaavat lohkossa A. Japani, isäntämaa Kiina ja kolme karsinnoista nousevaa joukkuetta pelaavat B-ryhmässä. Kolme karsintajoukkuetta selviävät marraskuussa, kun karsintaturnaukset järjestetään Tšekissä, Saksassa ja Ruotsissa. Puolivälierät koostuvat viidestä A-lohkon joukkueesta ja B-lohkon kolmen parhaan joukkueen joukosta.

Turnaus alkaa 3. helmikuuta, jolloin Kiina pelaa korkeimmin sijoitettua karsintajoukkuetta vastaan Wukesong Sports Centerissä. Ensimmäiseen ottelupäivään kuuluu myös Sveitsi-Kanada, Suomi-​USA ja Japani vastaan karsinnoista tuleva joukkue.

Alkulohkovaihe, jossa jokaisella joukkueella on neljä peliä, järjestetään 3.-8. Helmikuuta, minkä jälkeen puolivälierät ovat 11.-12. Helmikuuta, välierät ovat 14. helmikuuta, pronssipeli 16. helmikuuta ja finaali 17. helmikuuta.

Miesten turnaus alkaa 9.2.

Miesten jääkiekkoturnaus järjestetään 9..20. Helmikuuta, ja se pelataan samalla tavalla kuin useimmat vuoden 1998 jälkeen järjestetyt olympiaturnaukset. Myös NHL-pelaajat ovat mukana. Turnaus alkaa 9. helmikuuta, kun puolustava mestari Venäjä pelaa Sveitsiä vastaan ja Tšekki kohtaa ​​Tanskan.

12 joukkueen turnaus pelataan aikaisempien miesten jääkiekkoturnausten muodon mukaisesti kolmessa ryhmässä Kanadan, Yhdysvaltojen, Saksan ja Kiinan ollessa ryhmässä A, Venäjä, Tšekki, Sveitsi ja Tanska ovat ryhmässä B, ja Suomi, Ruotsi, Slovakia ja Latvia ovat C-ryhmässä.

Alkulohkovaihe pelataan 9.-13. Helmikuuta, ja jokaisella joukkueella on kolme peliä. Viimeiselle kierrokselle 12 joukkuetta sijoitetaan alkulohkovaiheen sijoituksensa mukaan, ja neljä parasta joukkuetta, lohkojen voittajat ja paras toiseksi sijoittunut joukkue, pääsevät automaattisesti neljännesvälieriin 16. helmikuuta, kun taas loput kahdeksan joukkuetta pelaavat karsintaottelut pudotuspeleihin 15. helmikuuta.

Välierät on määrä järjestää 18. helmikuuta, mitä seuraa pronssipeli 19. helmikuuta ja finaali 20. helmikuuta.

Suurin osa miesten turnauksen peleistä järjestetään 18 826-paikkaisella National Indoor Stadiumilla, joka rakennettiin vuoden 2008 olympialaisia ​​varten.

Kentät molemmilla areenoilla ja harjoituspaikoilla ovat 60 metriä x 26 metriä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Leijonat