Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

St. Louis Blues kiinnitti luottohyökkääjänsä

Robert Thomas St. Louis Bluesin paidassa.
AOP

St. Louis Blues kiinnitti juuri harjoitusleirien alla luottohyökkääjänsä Robert Thomasin jatkosopimukseen.

Robert Thomas on ollut yksi NHL:n mielenkiintoisimmista pelaajista rajoitettujen vapaiden pelaajien markkinoilla. St. Louis Blues sai tehtyä viimein jatkosopimuksen hyökkääjän kanssa. Thomas jatkaa Bluesin riveissä kaksi seuraavaa kautta ja hyökkääjä tienaa kahden kauden ajalta 5,6 miljoonaa dollaria, joten yhtä kautta kohden palkka on 2,8 miljoonaa.

Thomasin sopimuksen myötä Blues on hieman yli NHL:n palkkakaton, mutta harjoitusleirien aikana joukkueeseen voi tehdä siirtoja, jotta joukkue pääsee palkkakaton (81,5 miljoonaa) alle.

22-vuotias oikealta laukova kanadalaishyökkääjä on Bluesin ykköskierroksen varaus kesän 2017 NHL:n varaustilaisuudesta. Ontariosta, Auroran kaupungista kotoisin oleva hyökkääjä on pelannut NHL:ssä aina kaudesta 2018-19 alkaen ja pelannut yhteensä 169 peliä. Näissä on syntynyt 87 tehopistettä. Parhaalla kaudella 2019-20 66 otteluun Thomas teki 42 tehopistettä.

Pudotuspelejä vuoden 2019 Stanley Cup -mestarilla on kasassa 33 kappaletta ja näissä on syntynyt 12 tehopistettä.

Thomasille on varmasti tarjossa jo tulevalle kaudelle ja tulevaisuuteen tarjolla isoa roolia Bluesin hyökkäyksessä, joka on tällä hetkellä pienessä muutosvaiheessa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL