Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Rasmus Dahlinille kolmen vuoden jatkosopimus

Rasmus Dahlin Sabresin paidassa.
AOP

Buffalo Sabresin huippulupaus Rasmus Dahlin on tehnyt organisaation kanssa kolmen vuoden mittaisen sopimuksen.

Ruotsalaispuolustaja Rasmus Dahlin on tehnyt kolmen vuoden mittaisen siltasopimuksen Buffalo Sabresin kanssa. Dahlin tienaa kolmesta vuodesta yhteensä 18 miljoonaa dollaria, joten keskiansio on kuusi miljoonaa dollaria kautta kohden.

Dahlin on Sabresin ykkösvaraus kesän 2018 NHL:n varaustilaisuudesta. Lahjakas puolustaja debytoi heti kaudella 2018-19 NHL:ssä ja pelannut siitä asti kolmen kauden aikana yhteensä 197 ottelua sekä tehnyt näissä 107 tehopistettä. Ruotsalaisen tehotilasto on ikävästi pakkasella 56 maalin verran.

191 senttiä pitkä Dahlin on Trollhättänin kaupungista kotoisin. Ruotsissa pelatessaan Dahlin siirtyi jo hyvin aikaisessa vaiheessa Frölundan riveihin ja debytoi SHL:ssä kaudella 2016-17 pelaten 26 ottelua. Kaudella 2017-18 Dahlin pelasi 41 peliä SHL:ssä ja iski 20 tehopistettä. Samana vuonna puolustaja pelasi myös Ruotsin maajoukkueessa olympialaisissa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL