Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

Dynamo Moskova kasvatti voittoputken seitsemään – Dinamo Riika kaatui kolmannen erän maaleilla

Dynamo Moskova Dinamo RIikaa vastaan
AOP

Dynamo Moskova kasvatti voittoputkensa kauden alusta jo seitsemään, kun joukkue kaatoi Dinamo Riikan kotijäällään vailla suurempia ongelmia.

Dynamo Moskova on aloittanut KHL-kauden 2021-22 vahvasti uuden päävalmentajansa Alexei Kudashovin johdolla. Kautta on nyt pelattu Dynamon osalta seitsemän ottelua ja jokainen joukkueen ottelu on päättynyt voittoon.

Dinamo Riikaa vastaan Dynamo tyylitteli 4-1 -voittolukemat pitkän vieraskiertueen jälkeen. Kaksi ensimmäistä erää olivat kotijoukkueelta nihkeitä, sillä päätöserään lähdettiin 1-1 -tasatilanteesta, mutta tämä ei kotijoukkuetta häirinnyt vaan joukkue paineli mallikkaaseen voittoon.

Ottelussa Dynamo karkasi reilun kolmen minuutin jälkeen 1-0 -johtoon ylivoimalla, kun Stanislav Galiyev iski Vadim Shipachyovin syötöstä ottelun avausmaalin. Dinamo tuli avauserän lopulla vielä tasoihin, kun Nikolajs Jelisejevs tasoitti ottelun kauden neljännellä maalillaan.

Ottelun toinen erä oli maaliton, vaikka Galiyev iskikin kiekon Matej Machovskyn ohi. Maali hylättiin valmentajan haaston jälkeen, kun tilannetta edelsi pieni maalivahdin häirintä.

Kolmannen erän kuudennella minuutilla läpi alkukauden vahvassa vireessä ollut Dmitry Rashevsky naulasi ylivoimalla kotijoukkueen 2-1 -johtoon. Erän puolivälissä kotijoukkue pääsi 13 sekunniksi 5vs3 -ylivoimalle ja käytti tämän hyödykseen, kun Shipachyov laukoi Slava Voynovin syötöstä kiekon suoraan syötöstä ohi Machovskyn. 4-1 loppulukemat laukoi puolittaisesta läpiajosta Ivan Igumnov pelikellon näyttäessä aikaa 54.53.

Dynamon kausi jatkuu kahdella vierasottelulla, kun joukkue matkaa ensin Sotshiin HK Sotshin vieraaksi ja tästä Torpedo Nizny Novgorodin vieraaksi lauantaiksi. Dinamo pelaa seuraavaksi vierasottelun Severstal Tsherepovetsin vieraana, joka päätti tällä kierroksella Salavat Julajev Ufan voittoputken.

KHL-kierroksen tulokset ja ottelut

Barys Nur-Sultan vs. TsSKA Moskova 1-2 ja.
Severstal Tsherepovets vs. Salavat Julajev Ufa 2-1
Dynamo Moskova vs. Dinamo Riika 4-1
SKA Pietari vs. Amur Habarovsk 5-1
Spartak Moskova vs. Avangard Omsk 0-4

KHL:n keskiviikon kierroksen ottelut

15.30 Sibir Novosibirsk vs. Metallurg Magnitogorsk
17.00 Avtomobilist Jekaterinburg vs. Dinamo Minsk
19.00 Lokomotiv Jaroslavl vs. Vitjaz Podolsk
19.30 Torpedo Nizny Novgorod vs. Helsingin Jokerit

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL