Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Miro Heiskasta ennen NHL:n varattu hyökkääjä sai sopimuksen uudesta seurastaan

Nolan Patrick Philadelphia Flyersin paidassa.
AOP

Vegas Golden Knights on tehnyt kahden vuoden mittaisen sopimuksen keskushyökkääjänsä kanssa, jonka joukkue hankki Nashville Predatorsin riveistä heinäkuussa.

Vegas Golden Knights on tehnyt kahden vuoden sopimuksen kanadalaissentteri Nolan Patrickin kanssa. Patrick on Philadelphia Flyersin ensimmäisen kierroksen varaus kesän 2017 NHL:n varaustilaisuudesta.

Patrick poimittiin koko varaustilaisuuden toisena pelaajana heti Nico Hischierin jälkeen. Kolmantena Dallas Stars varasi suomalaispuolustaja Miro Heiskasen, joka on noussut uransa ensimmäisillä kausilla suoraan NHL:n eliittiin.

Oikealta laukova Winnipegistä kotoisin oleva Patrick on kärsinyt uransa alkuvaiheina loukkaantumisista joista merkittävimmät ovat osuneet pään seudulle. Patrick on kärsinyt useista aivotärähdyksistä, jotka ovat johtaneet sietämättömiin migreenikohtauksiin.

Tuoreen sopimuksen palkka yhtä kautta kohden on 1,2 miljoonaa dollaria. Ensimmäisestä kaudesta hyökkääjä tienaa miljoonan ja jälkimmäisestä 1,4 miljoonaa. 1,4 miljoonaa on Patrickille tarjottava minimisopimus, mikäli Golden Knights ei pääse jatkosopimukseen hyökkääjän kanssa ennen heinäkuun ensimmäistä päivää vuonna 2023.

Urallaan Patrick on NHL:ssä tehnyt 197 otteluun 70 tehopistettä. Viime kaudella hyökkääjä teki 52 otteluun yhdeksän tehopistettä tehotilaston ollessa lukemassa -30.

Patrick saapui Golden Knightsiin vaihdossa keskushyökkääjä Cody Glassiin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL