Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Arizona Coyotes ottaa ikonisen logon jälleen vakituisesti käyttöönsä

Clayton Keller Kachina-logo paidassa.
AOP

Arizona Coyotes on tehnyt fanien toivomuksesta päätöksen, jossa joukkue siirtyy käyttämään jälleen 90-luvulta tuttua ”Kachina-logoa”.

Arizona Coyotes tiedotti maanantaina, että organisaatio palaa käyttämään ”Kachina-logoa”, joka on tuttu muun muassa ajalta, jolloin Teppo Numminen pelasi Coyotesin riveissä organisaation siirryttyä Winnipegistä Phoenixiin.

Coyotes käytti Kachina-logoa vuosina 1996-2003 ja siirtyi sen jälkeen viime kaudella esiintyneeseen logoon, joka oli käytössä vuodesta 2003 alkaen. Tämä paita on käytössä vielä tällä kaudella kahdeksassa kotipelissä, mutta kauden 2022-23 aikana tämä logo poistuu käytöstä.

– Kuten aina, me kuuntelemme meidän intohimoisia faneja, jotka ovat toivoneet jo kauan paluuta tähän vanhaan logoon. Kachina-logo ja musta kotipaita on yksi NHL:n hienoimmista brändeistä ja olemme ylpeitä siitä, kommentoi presidentti Xavier Gutierrez organisaation nettisivuilla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL