Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

Metallurg Magnitogorsk syvensi Avangardin tuskaa

Metallurgin pelaajat
AOP - Emil Hansson

Metallurg Magnitogorsk otti jo kolmannen voiton putkeen kaatamalla kotijäällään maalijuhlissa Avangard Omskin.

Metallurg Magnitogorsk takoi seitsemän maalia kotiottelussaan Avangard Omskia vastaan, kun joukkue voitti ottelun tyylikäästi 7-4 -lukemin. Metallurgilta vahvassa vireessä olivat Philippe Maillet ja Nikolai Goldobin. Maillet syötti ottelussa kolme joukkueensa maalia ja Goldobin naulasi tehot 1+3.

Avangardilta Ivan Telegin syötti kaksi joukkueensa neljästä maalista ja Peter Cehlarik iski taululle 1+1 tehot.

Juho Olkinuora torjui kotijoukkueen maalilla voiton ja tarvitsi siihen 29 torjuntaa. Simon Hrubecilla ei ollut paras päivänsä vieraiden maalilla vaan tshekkiläinen mestarimaalivahti torjui vain 22 laukausta.

Ottelussa joukkueet takoivat vuorotahtiin maaleja aina toisen erän puoliväliin asti kunnes kotijoukkueen Anatoli Nikontsev tasoitti pelin 4-4’n ja Andrei Chibisov vei kotijoukkueen johtoon ennen kolmatta erää. Kolmannessa erässä Maxim Karpov ja Goldobin löivät viimeiset naulat vieraiden arkkuun.

Avangard yrittää katkaista tappioputkensa Jekaterinburgissa Avtomobilistin vieraana ja jatkaa sen jälkeen takaisin Moskovaan kohdatakseen Spartakin. Metallurgin seuraavat ottelut ovat kaukana idässä, kun joukkue haastaa ensin Amur Habarovskin ja tämän jälkeen Admiral Vladivostokin sekä Sibir Novosibirskin.

KHL-kierroksen tulokset

Amur Habarovsk vs. Severstal Tsherepovets 3-2
Metallurg Magnitogorsk vs. Avangard Omsk 7-4

KHL:n torstain kierroksen ottelut

15.30 Sibir Novosibirsk vs. Dynamo Moskova
17.00 Salavat Julajev Ufa vs. Kunlun Red Star
18.30 Helsingin Jokerit vs. Torpedo Nizny Novgorod
19.00 Neftekhimik Niznekamsk vs. Traktor Tsheljabinsk
19.30 Dinamo Riika vs. Barys Nur-Sultan
19.30 HK Sotshi vs. SKA Pietari
19.30 Spartak Moskova vs. TsSKA Moskova

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL