Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

Juho Olkinuora torjui nollapelin – Metallurg peittosi Neftekhimikin

Juho Olkinuora Metallurgin paidassa.
AOP - Emil Hansson

KHL:n maanantain kierroksen toinen ottelu päättyi kotivoittoon, kun Metallurg Magnitogorsk kaatoi Neftekhimik Niznekamskin selvin lukemin.

Metallurg Magnitogorsk otti upean kotivoiton Neftekhimik Niznekamskista 4-0 -lukemin. Metallurg ratkaisi ottelun käytännössä ensimmäisessä erässä, kun joukkue teki kolme maalia. Loppulukemat viimeisteltiin kolmannen erän alussa.

Metallurgilta vahvassa pelivireessä olivat kanadalaiset Philippe Maillet ja Brendan Leipsic. Maillet iski ottelussa tylyt 2+1 tehot ja Leipsic syötti kolme osumaa. Kahdesta muusta maalista vastasivat Semyon Koshelev ja Anatoly Nikontsev. Nikontsev, Maillet ja Leipsic muodostivat ottelussa joukkueen ykköskentän.

Suomalaismaalivahtien väännössä Olkinuora torjui kauden ensimmäisen nollapelin ja tarvitsi tähän 32 koppia. Frans Tuohimaa pelasi vieraiden maalilla ja venyi kiekon tielle 27 kertaa. Tuohimaa on pelannut joukkueensa kaikki viisi ottelua ja torjunut kolme voittoa.

Voiton myötä Metallurg on ottanut neljä voittoa KHL-kauden viidestä pelistään. Kausi joukkueen osalta jatkuu kotiottelulla Avangard Omskia vastaan keskiviikkona. Tämän jälkeen joukkue lähtee kierrokselle itään, kun vuorossa ovat vierasottelut Admiral Vladivostokia, Amur Habarovskia ja Sibir Novosibirskiä vastaan. Neftekhimik palaa kotijäälleen seuraavaan otteluun ja pelaa yhteensä viisi ottelua kotona ennen reissua Venäjän länsiosaan.

KHL:n maanantain kierroksen tulokset

Sibir Novosibirsk vs. Severstal Tsherepovets 2-4
Metallurg Magnitogorsk vs. Neftekhimik Niznekamsk 4-0

KHL:n tiistain kierroksen ottelut

12.30 Admiral Vladivostok vs. Dynamo Moskova
18.30 Helsingin Jokerit vs. Lokomotiv Jaroslavl
19.30 Dinamo Riika vs. Torpedo Nizni Novgorod
19.30 HK Sotshi vs. Ak Bars Kazan
19.30 Vitjaz Podolsk vs. Traktor Tsheljabinsk
19.30 Kunlun Red Star vs. Avtomobilist Jekaterinburg
19.30 Spartak Moskova vs. SKA Pietari
19.30 TsSKA Moskova vs. Barys Nur-Sultan

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL