Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

Helsingin Jokerit haastaa hallitsevan Gagarin Cup -mestarin

KHL Corban Knight
AOP

Helsingin Jokerit kohtaa Moskovassa lauantaina hallitsevan Gagarin Cup -mestari Avangard Omskin. Joukkueet kohtasivat viime kaudella kahdesti toisensa ja voitot menivät Avangardille. Ottelu käynnistyy kello 17.00.

Avangard Omsk tulee tappio niskassaan kauden viidenteen otteluun. Bob Hartleyn valmentama joukkue taipui edellisessä ottelussa Dynamo Moskovan vieraana tylyin 5-2 -lukemin. Kauden kolmesta ensimmäisestä pelistä joukkue otti kuitenkin tyylikkäät voitot, kun Amur Habarovsk ja Admiral Vladivostok kaatuivat jatkoajan jälkeen, ja kauden avauksessa Avangard oli TsSKA Moskovaa vahvempi lukemin 4-0.

Hartleyn joukkueen kiintotähti alkaneella kaudella on ollut kanadalaissentteri Corban Knight, joka oli joukkueensa seitsemässä ensimmäisessä maalissa mukana. Knight on iskenyt neljään peliin tehot 3+4. Knightin ketjukaveri Peter Cehlarik on tullut myös vahvasti KHL:n tekemällä kolme maalia neljään ensimmäiseen otteluun. Puolustuksesta Oliwer Kaski, Ville Pokka ja Alexei Bereglazov ovat nauttineet yli 20 minuutin peliajoista. Maalilla Simon Hrubec on aloittanut jokaisen ottelun.

Jokereilla on tällä hetkellä kahden ottelun voittoputki käynnissä, mutta sekä Traktor Tsheljabinskia, että Kunlun Red Staria vastaan tulleet voitot ovat olleet todella heikkoja esityksiä Jokereilta, kuten kauden kaksi ensimmäistäkin ottelua, joissa joukkue koki tappiot vieraissa Ak Bars Kazanille sekä Neftekhimik Niznekamskille.

Kalle Kossila on ollut tehokkain Jokereiden pelaaja alkukaudella. Philip Holm onnistui edellisessä ottelussa tekemään kaksi maalia ja KHL-debyytin viime pelissä tehnyt puolustaja Otto Leskinen saalisti heti kaksi syöttöpistettä, kun Jokerit kaatoi Red Starin 6-5 -lukemin.

Mikäli ottelussa Jokerit puolustaa yhtä heikosti kuin Red Staria ja Traktoria vastaan, niin Avangard voi takoa isot voittolukemat taululle. Hartleyn joukkue puolustaa tiiviisti, joten Jokerit ei saa mitään ilmaiseksi.

Avangardin todennäköinen kokoonpano

34 Peter Cehlarik – 9 Corban Knight –  81 Arseni Gritsyuk (-01)
28 Sergei Tolchinsky – 4 Nikolai Prohorkin – 65 Nail Yakupov
15 Dmitry Shevchenko – 91 Francis Pare – 23 Vladimir Bryukvin
25 Pavel Dedunov – 29 Ilya Kablukov – 19 Nikita Komarov
52 Vladimir Zharkov

5 Alexei Bereglazov – 22 Ville Pokka
74 Alexei Emelin – 67 Oliwer Kaski
41 Kirill Gotovets – 57 Maxim Goncharov

11 Simon Hrubec (94 Vasili Demchenko)

KHL:n lauantain ottelut

14.00 Barys Nur-Sultan vs. Spartak Moskova
14.30 Salavat Julajev Ufa vs. Neftekhimik Niznekamsk
17.00 Avangard Omsk vs. Helsingin Jokerit
19.30 Kunlun Red Star vs. HK Sotshi

LUE MYÖS

Avangard Omskin kausiennakko

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL