Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

NHL

Lähes tuhannen ottelun NHL-veteraanille päivän mittainen sopimus St. Louis Bluesiin

David Backes
AOP

NHL- joukkue St. Louis Blues ilmoitti torstaina tehneensä sopimuksen hyökkääjän David Backesin kanssa. Backesin sopimus on yhden päivän pituinen. Samalla seura tiedotti Backesin eläköityvän jääkiekkokaukaloista ja hän sai sopimuksen avulla jättää kaukalot seurassa, jota hän edusti suurimman osan 15 vuotta kestäneellä NHL-urallaan.

– Nyt tämä on tässä, minun NHL tarinani päättynyt. Peli on mennyt koko ajan nopeammaksi ja NHL on nuorentunut ja minua ei ole voinut yhdistää kumpaankaan adjektiiviin enää pitkään aikaan, Backes kertoi seuran nettisivuilla.

Viime kaudella 37-vuotias iski Anaheim Ducksin paidassa 3 ja yhden syötön viidessätoista pelaamassaan ottelussa. Backes päätti viime kauteen Boston Bruinsin kanssa tehdyn viisivuotisen ja 30 miljoonan dollarin arvoisen sopimuksensa.

NHL veteraani pelasi kaikkiaan 965 NHL ottelua Bluesin, Bruinsin ja Ducksin paidassa ja iski kaikkiaan 248 maalia ja 561 pistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL