Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Anton Lundell valmiina leirille – ”Ajokortin hankkiminen helpottaa elämää”

Anton Lundell MM-kisoissa.
AOP

HIFK:ssa ja Suomen maajoukkueissa säkenöinyt Anton Lundell on matkannut Floridan osavaltion lämpöön, ja on valmis aloittamaan nuorten pelaajien leirin ennen varsinaista NHL-joukkueen harjoitusleiriä.

Suomen tulevaisuuden kärkihyökkääjin lukeutuva Anton Lundell on asettunut aloilleen Floridaan. Lundell kävi jo ennen tulokkaiden leiriä heittämässä MLB-joukkue Miami Marlinsin ottelussa avausheiton.

– Tämä oli elämäni ensimmäinen baseball-ottelu ja se oli hieno kokemus. Olen nauttinut ajastani täällä tosi paljon, kertoi Lundell paikallismedialle.

Lundell osallistuu lauantaina alkaneelle lupaavien nuorten pelaajien leirille yhdessä NHL:ssä jo pelanneiden maalivahti Spencer Knightin ja venäläishyökkääjä Grigori Denisenkon kanssa.

Neljän päivän leirin jälkeen joukkueella on muutaman päivän tauko ennen nuorten pelaajien välistä turnausta, joka alkaa viikon päästä Wesley Chapelin kaupungissa. Turnaukseen osallistuu Tampa Bay Lightningin, Carolina Hurricanesin ja Nashville Predatorsin nuorten pelaajien joukkueet.

Lundellilla on paljon ohjelmaa ollut ensimmäisinä päivinään Floridassa.

– Yksi tärkeimmistä tehtävistä on ollut hommat paikallinen ajokortti. Se helpottaa asioita merkittävästi, naureskeli suomalaishyökkääjä.

Panthersin harjoitusleirillä tulee syyskuun lopussa olemaan kova kilpailu pelipaikoista. Lundellilla on mahdollisuus ottaa paikka heti NHL:stä, mutta se vaatii todella hyvää onnistumista.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL