Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Boston Bruins menettämässä Patrice Bergeronin tulevan kauden jälkeen?

Patrice Bergeron
AOP

Boston Bruinsin keskushyökkäjä Patrice Bergeron tulee pelaamaan tulevalla kaudella viimeisen vuotensa hänen kahdeksanvuotisesta, 55 miljoonan dollarin sopimuksestaan. Nykyinen sopimus allekirjoitettiin vuonna 2013 ja nyt sen tullessa päätökseen ei hän aio tehdä päätöstä tulevaisuudestaan ennen sitä.

Viime kaudella Bruinsin kapteenina toiminut Bergeron on pelannut koko 17-vuotisen NHL-uransa Bruinsissa. Hän täytti aiemmin tänä kesänä jo 36 vuotta.

– Tulen pelaamaan tämän vuoden ja aion vasta sitten keskustella tulevaisuudestani, Bergeron kertoi keskiviikkona.

Bruinsin GM Don Sweeney sanoi aiemmin, että seura on kiinnostunut jatkosopimusneuvotteluista Bergeronin kanssa, josta on tulossa rajoittamaton vapaa agentti ensi heinäkuussa. Bergeron on kertonut olevansa täysin keskittynyt Stanley Cupin voittamiseen tulevalla kaudella eikä hän aio uhrata ajatuksiaan tulevaisuudelle ennen kauden päätöstä.

– Se on asia mistä minulta paljon kysytty tänä kesänä. Ajattelen, että minulle se on paras tapa lähestyä tulevaa kautta, että keskityn pelkästään kauteen. Minulla on vuosi jäljellä sopimustani ja minusta on hyödytöntä ajatella vielä tulevaisuutta, Bergeron avasi päätöksensä taustoja.

Vuoden 2011 Stanley Cup- voittaja Bergeron on urallaan iskenyt 375 maalia ja kaikkiaan 917 pistettä pelaamissaan 1143 NHL-ottelussa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL