Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Pierre Dorionille jatkosopimus Ottawa Senatorsin GM:nä

Pierre Dorion jatkaa Senatorsin GM:nä
AOP

Ottawa Senators on tehnyt jatkosopimuksen hyvää työtä seuran kanssa tehneen GM Pierre Dorionin kanssa.

Ottawa Senators tiedotti tehneensä aina vuoteen 2025 asti kestävän jatkosopimuksen GM Pierre Dorionin kanssa. Sopimus sisältää option kaudesta 2025-26.

– Olemme todella tyytyväisiä, kun saimme tehtyä jatkosopimuksen Dorionin kanssa ja jatkettua yhteistyötämme ensimmäisen sopimuksen jälkeen, kertoi Senatorsin omistaja Eugene Melnyk seuran tiedotteessa.

– Kun Dorion nimettiin organisaation GM:ksi vuonna 2016 hän on työskennellyt väsymättömästi seuran eteen, jotta siitä tulisi kilpailukykyinen joukue NHL:ssä.

Ottawasta kotoisin oleva Dorion on palkattu ensimmäisen kerran organisaation palveluksiin vuonna 2007, kun hänestä tuli seuran kykyjenetsijä. Dorion on toiminut organisaatiossa myös aiemmin apulais GM:nä.

Dorion on Senatorsin organisaation kolmanneksi voitokkain valmentaja Bryan Murrayn ja John Mucklerin jälkeen. Seuraava Senatorsin voitto on Dorionille 150. Murraylla on voittoja 339 kappaletta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL