Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Tyson Jost jatkosopimukseen Colorado Avalanchen kanssa – Joukkueen GM Joe Sakic huokui tyytyväisyyttä

Tyson Jost jatkaa Coloradossa
AOP

Colorado Avalanche on ilmoittanut tehneensä kahden vuoden sopimuksen hyökkääjä Tyson Jostin kanssa.

Tyson Jost,23, pelasi 54 ottelua kaudella 2020-2021 tehden 10 maalia ja antaen 7 syöttöä. Hän oli joukkueensa viidenneksi ahkerin taklaaja 45 niitillään ja pelasi toiseksi eniten alivoimaa.

Viime huhtikuussa Jost oli uransa parhaassa pisteputkessa, hänen tehtyään pisteitä viidessä peräkkäisessä ottelussa.

Mies on pelannut yhteensä 262 runkosarjan ottelua, joissa on kertynyt 39 maalia ja 50 syöttöä. 40 pudotuspeliottelussa on syntynyt 6 maalia ja 4 syöttöä. Colorado Avalanchen GM Joe Sakic oli mielissään sopimuksen synnyttä.

’’Tyson on ottanut isoja kehitysaskeleita ja oli tärkeä osa joukkuettamme viime kaudella. Hän on tehnyt kovasti töitä saadakseen paikan joukkueesta. Hän on pelaaja, jolla on paljon luonnetta ja hänen jokapäiväinen työmääränsä on ihailtavalla tasolla. Olemme tyytyväisiä saadessamme nauttia hänen palveluksistaan kahden vuoden ajan.’’

Kansainvälisellä tasolla Jost on edustanut Kanadaa vuosien 2018 ja 2019 MM-kilpailuissa ja oli mukana voittamassa hopeaa Slovakiassa vuonna 2019. Nuorisomaajoukkuetasolla miehen palkintokaappiin on kertynyt niin ikään hopeaa vuoden 2017 MM-kilpailuista.

Lähde: NHL

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL