Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

Helsingin Jokerit saa kotiavauksessa haasteen Teemu Pulkkisen Traktorilta

Traktor Tomas Hyka
AOP

Helsingin Jokerit kohtaa kauden kolmannessa ottelussa Traktor Tsheljabinskin, jolla on takanaan vain yksi ottelu toistaiseksi KHL:ssä.

Helsingin Jokerit hakee Hartwall Arenassa kotiyleisönsä edessä kauden ensimmäistä voittoa, kun vastaan saapuu kauden voitolla aloittanut Traktor Tsheljabinsk. Ottelu käynnistyy kello 18.30.

Jokerit teki kahden ottelun mittaisen vieraskiertueen Tatarstaniin ja taipui sekä Ak Bars Kazanille, että Neftekhimik Niznekamskille. Vierasreissulta pisteitä ei kertynyt ja maaliero on Jokereiden osalta 2-7.

Traktor aloitti kauden kotivoitolla Sibir Novosibirskistä. Traktor oli ottelua jo tappiolla avauserässä kahdella maalilla, mutta nousi varsinaisen peliajan kuluessa tasoihin ja jatkoajalla voittoon Nick Bailenin maalilla.

Traktorilla vahva joukkue kasassa – useita mielenkiintoisia pelaajia

Traktorilla on äärimmäisen vahva keskikaista ja hyökkäyksen kärki on KHL:n mittakaavassa kärkiluokkaa. Ulkomaalaisista Tomas Hyka, Lukas Sedlak ja Teemu Pulkkinen luovat hyökkäyspäässä uhkaa, ja ruotsalaispuolustaja Lawrance Pilut on puolustuksen selkärankaa.

Joukkueen venäläispelaajista mielenkiintoisia ovat sentterit Vladimir Tkachyov ja Alexei Byvaltsev, sekä laitahyökkääjät Vitali Abramov ja Nikita Tertyshny.

Tkachyov saapui joukkueen riveihin Lokomotiv Jaroslavlista, jossa viime kaudella syntyi 28 pistettä runkosarjan 53 otteluun. Byvaltsev saapui viime kaudeksi Traktoriin ja iski 29 pistettä 58 otteluun. Abramov pelasi viime kaudella Suomessa, mutta mielenkiintoisen Traktorin kasvatista tekee se, että Abramov on Ottawa Senatorsin varaama hyökkääjä kesältä 2016. Tertyshny on 23-vuotias laitahyökkääjä, joka teki VHL:ssä kovat tehot viime kaudella ja oli etenkin harjoituskaudella todella hyvä.

Jokereiden nostettava tasoa mikäli joukkue mielii voittaa

Jokerit oli kahdessa pelissä heikko ja mikäli taso jatkuu samankaltaisena maanantain ottelussa, ei Jokerit ota vieläkään kauden avausvoittoaan. Traktor on äärimmäisen vahva ja rutinoitunut joukkue, joka osaa pelata todella tylysti vieraskaukalossa.

KHL-kierroksen ottelut maanantaina

18.30 Helsingin Jokerit vs. Traktor Tsheljabinsk
19.00 Avangard Omsk vs. Amur Habarovsk
19.30 HK Sotshi vs. TsSKA Moskova
19.30 Kunlun Red Star vs. Dinamo Riika
19.30 SKA Pietari vs. Admiral Vladivostok
19.30 Spartak Moskova vs. Vitjaz Podolsk

LUE MYÖS

Teemu Hartikainen osui Salavatille

Vadim Shipachyov oli jälleen iskussa

Traktor Tsheljabinskin kausiennakko

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL