Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

Nikolai Kulemin vuoden sopimukseen Salavat Julajevin kanssa

Nikolai Kulemin jatkaa uraansa Salavatin riveissä.
AOP

KHL-seura Salavat Julajev Ufa on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen laitahyökkääjä Nikolai Kuleminin kanssa. Venäläishyökkääjä pelasi koeajalla Salavatin riveissä harjoituskauden.

35-vuotias entinen NHL-hyökkääjä Kulemin kiekkoili viimeiset kolme kautta kotikaupunkinsa Metallurg Magnitogorskin riveissä. Kolmen kauden ajalta hyökkääjälle kertyi 131 ottelua ja näissä syntyi 62 tehopistettä.

Ennen paluuta Venäjälle Kulemin pelasi pitkän NHL-uran edustaen Toronto Maple Leafsia ja New York Islandersia. Leafs varasi kaksi maailmanmestaruutta urallaan voittaneen hyökkääjän kesän 2006 NHL:n varaustilaisuudessa toisella kierroksella numerolla 44.

NHL-uralla vahvalle työmyyrälle kertyi 669 ottelua ja näissä syntyi 274 tehopistettä. Parhaalla kaudella Leafsin riveissä hyökkääjä teki 82 otteluun 30 maalia ja yhteensä 57 tehopistettä.

Pelaajana Kulemin vahvistaa Tomi Lämsän valmentaman joukkueen syvyyshyökkäystä. Joukkueen kaksi kärkikenttää ovat todella laadukkaat, mutta kolmos-neloskentät vaativat periksiantamattomia pelaajia noudattamaan pelitapaa sekä antamaan tulitukea suomalaisille tähdille.

Kulemin tuo joukkueeseen myös paljon kokemusta ja esimerkkiä nuorille pelaajille. Joukkueesta löytyy paljon 2000-luvun vaihteessa syntyneitä pelaajia ja kirkkaimpana tähtenä Maple Leafsin varaama Rodion Amirov, joka tekee KHL:n lopullisen läpimurtonsa tulevalla kaudella.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL