Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

John Tavares kertoi olevansa kunnossa vakavan loukkaantumisen jälkeen – ’’Minulla ei ole ollut enää ongelmia tapahtuneen jälkeen’’

John Tavares vakuuttaa olevansa kunnossa
AOP

Toronto Maple Leafsin hyökkääjä John Tavares loukkaantui vakavasti alkukesän pudotuspeleissä. Montrealia vastaan pelatussa ottelussa, Tavares sai Canadiensin hyökkääjän Corey Perryn polvesta päähän, menettäen tajuntansa.

Tavares taklattiin puhtaasti jään pintaan, mutta suoraan Perryn luistelulinjalle, eikä kanadalainen ehtinyt väistää. Tavares ei nähnyt takaa tullutta Perryä, iskun tullessa täysin odottamatta, sekä pimeästä kulmasta.

Maples Leafsin pelaaja menetti tajuntansa osuman jälkeen ja hänet jouduttiin auttamaan pois jäältä. Mies kärsi tilanteessa aivotärähdyksen, mutta vakavimmilta seurauksilta vältyttiin. Tavares on pystynyt jälleen harjoittelemaan ja hän kertoi mietteistään ennen kauden alkua.

’’Tämä on ollut loistava treenikausi minulle terveydellisestä näkökulmasta ajateltuna. Olin todella onnekas, ettei siinä tilanteessa tapahtunut mitään vakavampaa. Minulla ei ole ollut enää ongelmia tapahtuneen jälkeen. Kaikki on hyvin ja jääkiekkoyhteisön tuki on ollut valtavaa.’’

Tavares on yksi NHL:n supertähdistä ja hän saapui Torontoon kaudella 2018-2019. Mies iski viime runkosarjan aikana 56 ottelussa huimat pisteet, tehden 19 maalia ja antaen 31 syöttöä.

Pudotuspeleissä Tavares ei ehtinyt merkkauttaa pisteitä, loukkaannuttuaan ensimmäisessä ottelussa. Maple Leafs joutui taipumaan Canadiensille ensimmäisellä kierroksella, Tavaresin puuttumisen näkyessä selkeästi joukkueen pelaamisessa.

Lähde: NHL Suomi

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL