Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Arvostettu NHL- toimittaja: Carolina ollut jo pidempään Kotkaniemen perässä

Jesperi Kotkaniemi
AOP

Uutisoimme aiemmin Carolina Hurricanesin offer sheetistä Montreal Canadiensin Jesperi Kotkaniemelle, jonka nuori suomalaiskiekkoilija hyväksyi. Yleisesti ottaen asian uutisoinnissa on keskitytty Canadiensin temppuun pari vuotta sitten, kun Montreal teki vastaavan offer sheetin Sebastian Aholle.

Nyt kuitenkin arvostettu NHL:n sisäpiiritoimittaja Pierre LeBrun on kertonut, että sopimustarjouksen taustalla on kuitenkin aito halu hankkia Kotkaniemi Carolinaan. Toki tätä asiaa puoltaa myös Hurricanesin tarjoama yli 6 miljoonan dollarin sopimus, mutta LeBrun paljasti myös uutta tietoa aiemmista tapahtumista.

– Hurricanes yritti useiden päivien ajan hankkia Kotkaniemeä vaihtokaupassa, mutta mikään ei ollut lähelläkään saada Habsia (Canadiens) kiinnostumaan. Joten siksi Dundon (Carolinan omistaja) sai sopimustarjouskostonsa, LeBrun kirjoittaa.

Kotkaniemen tilanne on ollut vahvasti tapetilla sunnuntain, sillä Carolinan tarjous on Kotkaniemen antamien näyttöjen osalta jopa ylimitoitettu. Toisaalta Kotkaniemi on äärimmäisen lupaava pelaaja, joten ehkä Hurricanes näkee porilaisen osana tulevaisuuttaan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL