Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Ottawa Senators teki jatkosopimuksen kakkosmaalivahtinsa kanssa

Filip Gustavsson jatkaa Senatorsissa.
AOP

Ottawa Senators sai tehtyä ruotsalaisen maalivahtinsa kanssa jatkosopimuksen ensi kaudesta.

Senators kiinnitti Filip Gustavssonin kahden vuoden sopimukseen, jonka kokonaisarvo on 1,575 miljoonaa dollaria. Ruotsalaismaalivahdin sopimus on kaksisuuntainen, joten palkka AHL:ssä pelatessa on merkittävästi pienempi.

Skellefteåsta kotoisin oleva 23-vuotias maalivahti on Pittsburgh Penguinsin kakkoskierroksen varaus kesän 2016 NHL:n varaustilaisuudesta. Gustavsson siirtyi osana kolmen joukkueen kauppaa Senatorsiin helmikuussa 2018.

Gustavsson debytoi menneellä kuadella NHL:ssä ja pelasi yhdeksän ottelua torjuntaprosentilla 93,3. AHL:ssä miehelle kertyi 13 ottelua ja ennen kauden alkua Ruotsin Hockey Allsvenskanissa 19 ottelua Södertäljen riveissä.

Gustavssonin sopimuksen myötä Senatorsilla on kuusi sopimuksessa kiinni olevaa maalivahtia. Ykkösmaalivahtina toimii niin ikään Penguinsin varaama Matt Murray, jolla on vielä kolme vuotta sopimusta jäljellä organisaation kanssa. Kakkosmaalivahdin paikasta taistelee kaksi ruotsalaista, kun Senators hankki kesällä Anton Forsbergin riveihinsä.

Lupaavia maalivahteja sopimuksien alla on Gustavssonin lisäksi Suomen Leevi Meriläinen ja Tanskan Mads Soegaard.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL