Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Punakoneen legendaarinen Vladimir Šadrin on kuollut

jääkiekko
AOP

Neuvostoliiton jääkiekkomaajoukkueen ja Spartak Moskovan jääkiekkolegenda Vladimir Šadrin on kuollut 73 vuoden ikäisenä. Tieto kuolemasta tiedotettiin Spartak Moskovan Twitter- tilillä sekä IIHF kertoi asiasta omilla verkkosivuillaan.

IIHF sivuilla kerrotaan Šadrinin menehtyneen koronaviruksen aiheuttamiin komplikaatioihin. Hän sairasti myös syöpää. Hän menehtyi venäläisen uutistoimisto TASSin mukaan torstaina moskovalaisessa sairaalassa.

Šadrin voitti ”Punakoneen” kanssa kaksi olympiakultaa vuosina 1972 sekä 1976. Häneltä löytyy myös viisi maailmanmestaruutta. Kaikkiaan 71 olympia- ja MM-ottelussa hän teki kaikkiaan 45 maalia. Seurajoukkuetasolla hän edusti Neuvostoliitossa ainoastaan Spartak Moskovaa. Hänet nimettiin Neuvostoliiton Hockey Hall of Fameen jo kesken peliuransa 1971.

Maajoukkueuran aikaiset pelikaverit muistelivat menehtynyttä Šadrinia TASSin uutisessa.

– Hän oli yksi kaikkien aikojen parhaista keskushyökkääjistämme. Hänen pelinsä tuotti tulosta, sanoi legendaarinen maalivahti Vladislac Tretjak TASSin mukaan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut