Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Leijonat

Japani sai napattua niukan voiton Saksasta

Japani Saksa
AOP

B-lohkon päätöspelissä Japani ja Saksa kamppailivat tiukan ottelun, jossa ratkottiin asetelmia pudotuspeleihin. Japani vei lopulta voiton lukemin 2-1.

Saksa sai vahvan alun otteluun ja hallitsi avauserää. Ensimmäinen ylivoima ei tuottanut tulosta, mutta 14. minuutilla Kerstin Spielberger avasi maalihanat osumallaan. Toisessa erässä tilanne kääntyi päälaelleen ja Japani hallitsi. Ensin osui Hanae Kubo ja sitten reilut seitsemän minuuttia myöhemmin Hikaru Yamashita.

Japanin päävalmentaja Yuji Iizuka totesi, että Saksan avausmaali ei hätkäyttänyt joukkuetta.

– He tekivät maalin ensimmäisessä erässä, mutta uskon, että kun saimme pelin tasoihin toisessa erässä, saimme vauhtia. Se oli meille avain. Kun saimme ensimmäisen maalin, uskoimme voivamme.

Päätöserässä Saksalle tarjottiin tasoitusmahdollisuutta kahden ylivoiman muodossa, mutta ne jäivät tuloksettomiksi. Hyökkääjä Nicola Eisenschmid manasi menetettyjä mahdollisuuksia.

– Taistelimme koko pelin. Emme koskaan lopettaneet luistelua ja yritimme päästä jokaiseen kiekkoon ja estää jokaisen laukauksen. Se on meille positiivista. Menetimme hallinnan toisessa erässä ja he tekivät kaksi maalia, mutta yritimme palata takaisin, emmekä lopettaneet taistelua.

Saksan päävalmentaja Thomas Schädler oli samoilla linjoilla.

– Meillä oli todella hyvä ensimmäinen erä, mutta Japani aloitti toisen erän todella hyvin. He tekivät maalin kahdesti, ja sitten meillä oli vaikeaa, mutta meillä oli myös mahdollisuuksia. Toisen jakson lopussa pelasimme ylivoimaa ja kolmannella vielä kaksi kertaa, mutta emme saaneet maalia.

Saksa saa vastaansa Kanadan puolivälierissä. Hyökkääjä Marie Delarbre uskoo pelin olevan vaikea.

– On erittäin vaikeaa pelata Kanadaa vastaan, koska he ovat todella hyvä joukkue. Mutta kuten valmentajamme sanoi, meillä ei ole mitään menetettävää, joten menemme peliin altavastaajina, mutta mitä tahansa voi tapahtua. On hienoa pelata Kanadaa vastaan, kun MM-kisat ovat Kanadassa. Siitä tulee hieno kokemus.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Leijonat