Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

KHL-pomo kommentoi koronatoimia: ”70% pelaajista on rokotettu”

Alexei Morozov kommentoi KHL:n koronatoimia
AOP

KHL:n presidentti Alexei Morozov ja markkinoinnista ja kommunikoinnista vastaava johtaja Sergei Dobrokhvalov keskustelivat kauden alkuun liittyvistä asioista medialle järjestetyssä tilaisuudessa.

14. KHL-kauden on määrä alkaa 1. syyskuuta Avangard Omskin ja CSKA Moskovan kohtaamisella. KHL-pomot kertovat tekevänsä tiivistä yhteistyötä terveysviranomaisten kanssa ja toivovat että kauden alussa halliin voisi ottaa yleisöä 50% kapasiteetistä.

KHL:ssä seurat joutuvat matkustamaan paljon, jopa maiden rajojen yli, mikä aiheuttaa päänvaivaa korona-aikana.

– Jokaiselta pelaajalta tullaan vaatimaan negatiivinen PCR-testitulos, rokotetodistus tai todistus sairastetusta koronasta. Riikassa ja Helsingissä joukkueet elävät kuplassa. Olemme valinneet tietyt hotellit, joissa vierasjoukkueet majoittuvat. Pelaajien ei tarvitse poistua hotellilta kaupungille ja vierasjoukkue matkustaa pois maasta välittömästi ottelun jälkeen, Morozov kertoo koronatoimista.

– Kaikenkaikkiaan rokotustilanteemme on hyvä. Keskimäärin 70% joukkueiden pelaajista ja henkilökunnasta on rokotettu, Morozov jatkaa.

Morozov spekuloi tilaisuudessa myös mahdollisilla otteluilla NHL-seuroja vastaan.

– Olemme olleet yhteyksissä NHL komissaari Bill Dalyn kanssa. Juuri nyt molemmat liigat valmistelevat oman kautensa aloitusta, mutta keskustelu on ollut positiivista ja me aiomme keskustella asiasta lisää lokakuussa.

Jokereiden kausi alkaa vierasottelulla Ak Bars Kazania vastaan 2. syyskuuta. Ensimmäinen kotiottelu Hartwall Areenalla nähdään maanantaina 6. syyskuuta.

Lähde: KHL:n tiedote

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL